GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thamalakane River Lodge

34kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Refilwe Moroka
946.73 m | Lat:S 19° 53' 21" Long: E 23° 33' 25" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Thamalakane River Lodge is gelegen aan de gelijknamige rivier op amper 19 km buiten Maun en op weg naar het Moremi Game Reserve. De lodge is letterlijk gelegen aan de oevers van de rivier en is beschut tegen de zon dankzij de rijke aanwezigheid van bomen en palmen.

Thamalakane River Lodge heeft 32 Babbler Chalets die zeer smaakvol ingericht zijn en voorzien in alle comfort. Ze zijn ruim en zeer netjes verzorgd en kijken allen uit over het water terwijl er tegelijkertijd voldoende gezorgd is voor de nodige privacy. Er zijn tevens 2 familiekamers.

Gasten kunnen genieten van drankjes en maaltijden bij de open bar onder de lapa met het bijhorend restaurant. Vogelliefhebbers zullen hier hun hart kunnen ophalen wat, mede dank zij de rivier, is dit een waar vogelparadijs.

Er mag gesteld worden dat prijs/kwaliteit Thamalakane River Lodge een ideale uitvalsbasis is om de omgeving van Maun te ontdekken. Wie een helikoptervlucht wil maken over de Delta, of wil genieten van een boottocht, al dan niet in een Mokoro of met een gemotoriseerd voertuig, zal merken dat vanuit Thamalakane River Lodge de mogelijkheden onbeperkt zijn. Zo is het ook mogelijk om begeleide excursies te boeken in het nabijgelegen (70 km) Moremi Game Reserve.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2021

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- 0 tot 2 jaar: verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- 2 tot 12 jaar: aan kindertarief. Hiervoor wordt een slaapzetel voorzien (max. 1 kind per Babbler chalet).
- Indien er 2 kinderen zijn onder 12 jaar, moet een aparte chalet geboekt worden en geldt het volle tarief
- +12 jaar: aanzien als volwassenen en betalen 150 US$ indien ze de kamer delen met twee volwassenen (max. 1 per kamer). Er zijn 8 kamers met een slaapzetel
- de King Fisher Family unit is voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Tot 12 jaar aan kindertarief, vanaf 13 jaar aan tarief voor 3de persoon

Transfers luchthaven: 
mi. 2 personen - 13 USD per eprsoon

Maaltijden:
- Lunch pakket: 22 US$
- Lunch: 30 US$
- Diner: 37 US$ buffet 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Eigenlijk prijs kwaliteit super. Alleen was de afstand tot de okavango iets verder doordat dit deel van de rivier niet bevaarbaar is en er pas vanaf 15 min afstand rijden kan vertrokken worden.

Dehaen - Goffin - Van Rechem (20-08-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in