GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pom Pom Camp

9kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
958.01 m | Lat:S 19° 33' 52" Long: E 22° 49' 31" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Pom Pom Camp is een exclusieve lodge en privaat concessie, gelegen in het hartje van de Okavango Delta en is enkel te bereiken met een privevliegtuig vanuit Maun of andere steden in de regio. Hier vloeit de Xudum rivier de Delta in en bevind u zich bij de Pom Pom lagune. Het westelijke deel van het Moremi reservaat staat bekend als een van de beste locaties om te genieten van de rijke fauna en flora waarvoor de Okavango Delta zo bekend staat. De lodge bestaat uit 9 luxe safaritenten onder canvas, allen met eigen badkamer. Acht van de tenten hebben het uitzicht over de Pom Pom lagune. Er is ook een familie safari tent waarin maximum vier personen kunnen worden ondergebracht, zijnde de ouders of voogden en twee kinderen. Het hoofdgebouw is in typische Afrikaanse stijl opgetrokken, met rieten dak en canvas doek en vooral veel openheid. Het bestaat uit een restaurant, bar, lounge en prachtig uitzicht op het zwembad en de Delta. 's Avonds kan u ook genieten van een drankje in de bar. Verder zijn er heel wat activiteiten die kunnen ondernomen worden vanuit de lodge. Zo zijn er gamedrives op het vaste land, zowel overdag als 's avonds en dit onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker. Verder kan je ook met de traditionele mokoro een boottocht maken of genieten van een begeleide wandeling.
Opmerking
- In de tarieven is inbegrepen, de overnachting, alle maaltijden en snacks, koffie en thee, lokale dranken (non-alcoholisch en alcoholisch), wasserij, alle activiteiten zoals game drive, boot cruise, Mokoro trip, vissen en natuur wandelingen.
- Gamedrives op het vaste land worden ondernomen tussen november/december en april/mei (bij laag waterstand) en wateractiviteiten tussen april/mei en oktober/november (bij hoog waterstand)
- Tevens zijn Park Fees en overheids taksen, alsook noodevacuatie uit de delta, inclusief
- max. 6 personen per game drive voertuig

Kinderen
- Kinderen +6 welkom.
- kindertarief geldig tussen 6 en 15 jaar indien deze de kamer delen met 2 volwassenen (extra bed of in de familiekamer)
- max. 1 kind per boeking aan kindertarief (er is slechts 1 familiekamer voor max. 2 kinderen en 1 extra bed beschikbaar)
- kinderen onder 18 jaar moeten een kamer delen met een volwassene
- Voor de activiteiten te voet en per mokoro: kinderen +12 jaar

Vluchten
Maun - Pom Pom: 290 US$/pp
Pom Pom - Kasane: 550 US$/pp
Prijzen van de vluchten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving aangepast worden, rekening houdend met de US$ koers en brandstofprijzen
Bagage dient in zachte zakken en mag max 20 kg wegen incl. handbagage (fotomateriaal)
Personen boven 100 kg kunnen onderhevig zijn aan een toeslag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardBibliotheekZwembad

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

mooie tent, goede drives, geen opmerkingen

Jean Wynants and Eric Lauryssens (14-05-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in