GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Island Safari Lodge

18kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): African Secrets
941.38 m | Lat:S 19° 55' 28" Long: E 23° 30' 30" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Island Safari Lodge ligt op 12 km ten oosten van Maun aan de schaduwrijke oevers van de Thamalakane rivier. Het is een ideale locatie om als uitvalsbasis te gebruiken om de regio te verkennen. Wie geen fortuin wil spenderen aan dure vluchten en exclusieve kampen in de Delta regio, is hier alvast aan het juiste adres. De lodge biedt een verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden aan, zoals kamperen of slapen in chalets. Alle 12 chalets en 6 kamers liggen netjes weggestopt onder schaduwrijke bomen, vlak bij de Thamalakane rivier. Hoewel de chalets wel eens toe zijn aan een frisse wind, zijn ze netjes verzorgd en hebben ze elk televisie, een koffie- en thee-eilandje, airconditioning, alsook een eigen badkamer met douche. De budget kamers zijn wat ze zijn, budget en een beetje achterin, waardoor je niet kan genieten van het zicht over de rivier. Verder zijn er heel wat mogelijkheden wat betreft activiteiten, zowel op als buiten het domein (300 are), boottochten bij zonsondergang, wandelen, fietstochten, paardrijden, zwemmen, begeleide gemotoriseerde kano's, Mokoro trips, overland safari's en vluchten over de Delta.

Waar Island Safari Lodge ongetwijfeld in uitblinkt, is de prachtige locatie en een mooie grote exotische tuin, met heel wat volwassen bomen, een zwembad en een groot buitenterras. Verwacht in het restaurant geen culinaire hoogstandjes, maar een (h)eerlijke keuken, aan zeer democratische prijzen en met een voortreffelijke bediening. Tevens heeft de lodge een grote bar, waar gasten meteen ook gebruik kunnen maken van draadloos internet (gratis aangeboden voor gasten die er overnachten of een maaltijd nuttigen). Kortweg, Island Safari Lodge scoort in onze ogen zeer goed, de wat verouderde kamers zijn snel vergeten wanneer je kan genieten van een prachtige tuin, leuke excursies, een heerlijke keuken en het feit dat je op een steenworp van Maun, de Delta en Moremi Game Reserve verwijderd bent.

Activiteiten 2019:
- Bootcruise 1 uur: 245 Pula/pp (2 pers.) en 189 Pula/pp (vanaf 3 pers.)
- Bootcruise 2 uur: 405 Pula/pp (2 pers.) en 330 Pula/pp (vanaf 3 pers.)
- Sunset cruise: 200 Pula/pp
- Mokoro vanuit ISL: 330 Pula/pp (2 pers.) en 226 Pula/pp (vanaf 3 pers.)
- Vogelwandeling op het eiland: 170 Pula/pp (2 pers.) en 115 Pula/pp (vanaf 3 pers.)
- Fietsverhuur: 115 Pula/pp
- Chiefs Island dagtrip of Moremi dagtrip: 3315 Pula/pp (2 pers.), 3 pers: 1715 Pula/pp (3 pers.) en 1245 Pula/pp (4 pers.)
- Mokoro (halve) dagtrip: vanaf 2 personen: 835 Pula/pp
- Maun luchthaven/Island Safari Lodge transfer: 155 Pula/traject per persoon (2 pers.), 135 pula/pp (3 pers.) en 95 Pula/pp (min. 4 pers.)

Maaltijden 2019:
- ontbijtpakket: 130 BWP
- lunchpakket: 175 BWP
- diner: 270 Pula/pp
- Avondmaal in de bush: 330 Pula/pp

Activiteiten 2020:
- Bootcruise 1 uur: 29 USD/pp (2 pers.) en 21 USD/pp (vanaf 3 pers.)
- Bootcruise 2 uur: 46 USD/pp (2 pers.) en 38 USD/pp (vanaf 3 pers.)
- Sunset cruise: 23 USD/pp
- Mokoro vanuit ISL: 38 USD/pp (2 pers.) en 26 USD/pp (vanaf 3 pers.)
- Vogelwandeling op het eiland: 20 USD/pp (2 pers.) en 13 USD/pp (vanaf 3 pers.)
- Fietsverhuur: 13 USD/pp
- Chiefs Island dagtrip of Moremi dagtrip: 381 USD/pp (2 pers.), 3 pers: 198 USD/pp (3 pers.) en 143 USD/pp (4 pers.)
- Mokoro (halve) dagtrip: vanaf 2 personen: 96 USD/pp
- Maun luchthaven/Island Safari Lodge transfer: 18 USD/traject per persoon (2 pers.), 15 USD/pp (3 pers.) en 11 USD/pp (min. 4 pers.)

Maaltijden 2020:
- ontbijtpakket: 15 USD
- lunchpakket: 20 USD
- diner: 31 USD/pp
- Avondmaal in de bush: 35 USD/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie ligging zo vlak aan de rivier, wel buiten het centrum. Mooie kamers met spijtig maar geen ijskast. Het eten verliep moeilijk: er komen vaak bussen van groepsreizen en zowel het buffet, als personeel is vaak niet voorzien op de eetlust en ongeduldigheid van deze reizigers. Gevolg is dat je in klein gezelschap lang op alles moet wachten en vaak het gevoel krijgt vergeten te worden.

Mr/s Liekens en Mr/s De Ravet (10-10-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in