GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camdeboo Nationaal Park

4kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks
794.5 m | Lat:S 32° 13' 13" Long: E 24° 32' 29" check-in: 14:00 tot / check-out: 09:00
Reserveer
Sinds april 2012 bestaat de mogelijkheid om in het Camdeboo Nationaal Park te overnachten. Gasten kunnen genieten in de vrije natuur dank zij het tentenkamp dat werd opgezet in Lakeview Tented Camp. Verwacht hier geen luxe. De tenten zijn niet super groot maar wel netjes verzorgd. Iedere tent heeft een koelkast, eigen barbecue en tafeltje met stoelen. Er kan gebruik gemaakt worden van gemeenschappelijke douches en een gedeelde keuken. Wie zelf niet wil koken heeft een ruime keuze aan restaurants in het nabijgelegen Graaff Reinet

De Karoo heeft zich miljoenen jaren geleden gevormd en is een van Zuid-Afrika's mooiste regio's. Camdeboo Nationaal Park bied bezoekers de gelegenheid te genieten van unieke landschappen en ecosystemen. Het unieke aan dit 19.405 hectare park is dat het het het dorp Graaff Reinet in de Oost Kaap bijna omsluit.

Het grootste gedeelte van het park is gesitueerd tussen de 740 en 1.480 meters boven de zeespiegel aan de voet van de Sneeuberg keten en een klein laagplateau. De Nqweba Dam ligt eveneens in het park en omvat 1.000 hectares wanneer het water op het hoogste punt staat. Op sommige plaatsen vormt doleriet een formatie van torens. Het beste voorbeeld hiervan is de "Valley of Desolation" (Vallei der Verlatenheid) waar erosie van het zachtere sedimentaire doleriet gesteente zuilen heeft gecreeerd van 90 tot 120 meter hoogte.

De beste tijd van de dag om het park te bezoeken is bij zonsopgang of bij zonsondergang. Er zijn verschillende uitkijkpunten vanwaar je een prachtig zicht hebt op de uitgestrekte vlaktes met verscheidene kleine tafelbergen (zoals de Spandau) en Graaff Reinet.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Conservation Fee niet inbegrepen (van 01/11/2019 t/m 31/10/2020: 132 rand pp per dag en van 01/11/2020 t/m 31/10/2021: 140 rand/pp/per dag, kinderen <12 aan 50%)

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

BraaiParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

heel mooie plaats om te verblijven, perfect om direct het park te verkennen. Het enige piepkleine opmerkingetje dat ik kan geven is dat de lakeview niet echt mogelijk is door de begroeing tussen de tenten en het meer maar toch een heel leuke plaats!

Familie Schrauwen (04-10-2014)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in