GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cypress Cottages

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hillary Palme
752.45 m | Lat:S 32° 15' 29" Long: E 24° 31' 47" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cypress Cottage telt twee volledig gerestaureerde Karoo cottages met elk drie slaapkamers. Deze gebouwen dateren van de 19e eeuw en stralen veel charme uit. Alle kamers beschikken over airconditioning en prachtig, antiek meubilair. Verwacht hier geen luxueuze accommodatie, maar eerder charmante, gezellige en vooral kraaknette kamers. Sinds augustus 2011 staat de eigenares, Hillary Palme, weer aan het roer van het gastenverblijf en zorgt ze er persoonlijk voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Cypress Cottage ligt op wandelafstand van de meeste historische bezienswaardigheden die Graaff-Reinet rijk is.

Opmerking:


Kinderen tussen 2 en 12 jaar aan R500/nt/kind, elke derde persoon eveneens aan dit tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangBraaiBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Chique, klasse. Met een heel voorname dame als gastvrouw. Buitengewoon.

Jenny De Bruyne & Jeannine Heyens (30-10-2014)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in