GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zelda Game and Guestfarm

16kamers/units
Namibie | Omaheke | Gobabis Namibische eigenaar/uitbater(s): Bianca van Niekerk
1427.29 m | Lat:S 22° 17' 22" Long: E 19° 49' 0" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Zelda Game & Guestfarm is gelegen op een domein van 10.000 hectare bushveld. Deze veeboerderij is gelegen in de buurt van Gobabis en de Trans-Kalahari grenspost (25 kilometer van de grens met Botswana, 80 km van Gobabis). Zowat 5.000 hectare van de boerderij zijn omheind zodat wilde dieren er zich vrij in kunnen bewegen. De boerderij telt 16 individueel ingerichte kamers met eigen badkamer. Tevens beschikken de kamers over koffie- en theefaciliteiten, een eigen terras en een kluisje. Om een ​​goede nachtrust te garanderen is er airconditioning en plafond ventilatoren in elke kamer. Sommige van de kamers hebben ook draadloos internet. Het moet gezegd worden dat de kamers wel oubollig te noemen zijn. Meubilair uit ver vervlogen tijd, maar wel alles netjes gehouden. Enkele van de inwoners zijn Nharo Bosjesmannen die in het gebied reeds honderden jaren leefden. Zij delen maar al te graag hun traditionele kennis met hun gasten. Persoonlijk vinden we Zelda's Game en Guestfarm iets aan de dure kant voor wat u ervoor terugkrijgt, maar gezien de regio niet veel te bieden heeft op het vlak van accommodatie, en de afstanden groot zijn, is er weinig of geen alternatief.
Opmerking: Kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tussen 3 en 11 aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in