GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sylvan Grove

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jill en Chris
96.89 m | Lat:S 29° 42' 41" Long: E 31° 5' 6" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Sylvan Grove is gelegen op een toplocatie, meer bepaald in Umhlanga Rocks, beter gekend als het "nieuwe Durban". Vanuit het gastenhuis heb je gedeeltelijk zicht over de Indische Oceaan. Het is in een rustige straat gelegen en heeft een aangename tuin, met zwembad, waar vogelliefhebbers hun hartje tegoed kunnen doen of je tot rust kan komen na een vermoeiende dag.

Niet ver van Sylvan Grove zijn de de hagelwitte stranden van Umhlanga Rocks gelegen (700 meter) net als de vele restaurants en bars die deze hippe stad rijk is. Ook aan shoppingcenters ontbreekt het niet, denk maar aan La Lucia en Gateway, deze laatste is het grootste shoppingcenter van het zuidelijk halfrond.

De kamers, hoewel een beetje "gedateerd", zijn netjes verzorgd en sommige beschikken over een keuken. Over het ontvangst is alvast niets aan te merken. Eigenaars Jill en Chris zijn zeer lieve en vooral gastvrije mensen die ervoor zorgen dat een verblijf in Sylvan Grove een blijvende herinnering maken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:Kinderen + 5 jaar welkom.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Strand
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Uitstekende lodge. Zeer attente gastheer en gastvrouw.

Mr/s Poeth & Mr/s Aerdts (13-01-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in