GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino Walking Safaris

4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Paul Kruger Gate Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Seolo Africa
290.38 m | Lat:S 24° 52' 23" Long: E 31° 39' 20" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Rhino Walking Safaris is een unieke plek te noemen, waar u deverborgen wonderen van de natuur zal ontdekken, dit te voet langsheen speciaal ontworpen wandelpaden door het 12.000 hectare privaat gebied in het Kruger Nationaal Park. De concessie omvat een 15 km omheinde grens met het beroemde Mala Mala en Sabi Sand privaat wildpark, met een overvloed aan wilde dieren die vrij kunnen bewegen tussen de verschillende reservaten. Rhino Walking Safaris heeft ook exclusief gebruik van een deel van de openbare weg met Kruger Nationaal Park, waardoor gamedrives, ook na sluitingstijd van de hekken met het park (zonsondergang) en onvergetelijke safari kan worden aangeboden. Hoog gekwalificeerde gidsen delen hun schat aan natuurkennis met u. Er is de keuze uit luxe accommodatie in het romantische Plains Camp of in het Rhino Post Safari Lodge. De concessie ligt op een steenworp van Skukuza, het hart van het Kruger en is gemakkelijk bereikbaar via de weg. Wie echt verbonden wil zijn met de natuur kan ook opteren om te slapen in een van de vier tenten onder canvas. Verder is er de mogelijkheid om drie, vier of zelfs 5 nachten er op uit te trekken op de wandelsafari. Door het kleinschalige karakter van deze lodge staat een unieke, onvergetelijke ervaring op u te wachten.
Opmerking: 

Tarieven zijn inclusief overnachting, alle maaltijden, thee en koffie en alle safari activiteiten
Kinderen +12 welkom (aan volwassentarief)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in