GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino Post Safari Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Paul Kruger Gate Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Seolo Africa
262.56 m | Lat:S 24° 55' 25" Long: E 31° 39' 32" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Rhino Post Safari Lodge is gelegen aan de oevers van de Mutlumuvi rivier op een 12.000 hectare grote privaat concessie in het Kruger Nationaal Park. Dit unieke gebied biedt ecotoeristen de ideale plek voor een ontmoetingen met de Big Five (neushoorn, olifant, leeuw, luipaard, buffel) en stelt bezoekers in de gelegenheid om olifanten en neushoorns te voet te volgen. Tevens worden gamedrives aangeboden in open 4x4 voertuigen, onder begeleiding van ervaren rangers. Rhino Post Safari Lodge is gebouwd met zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals steen, hout, riet en canvas. Het resultaat is een authentieke lodge die warmte uitstraald. Elke luxe suite is prachtig ingericht en voorzien van slaapkamer en een lounge met een indrukwekkend uitzicht op de rivierbedding. Elke kamer heeft een ruime badkamer, alsook een buitendouche.

Na een wandelsafari of een gamedrive, kunnen gasten ontspannen bij het zwembad, terwijl ze genieten van het uitzicht vanop de schaduwrijke patio. Heerlijke maaltijden worden geserveerd in het restaurant dat gelegen is onder prachtige Tamboti bomen. De lounge, met zijn uitgebreide wijnkelder, een gezellige open haard en bar is de perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief overnachting, alle maaltijden, thee en koffie en alle safari activiteiten. 

Kinderen:
- 0-3 jaar: gratis als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 4-12 jaar: 50% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 13-16 jaar: 75% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- indien 3 kinderen op een kamer: 1ste aan 100%, 2de aan 75% en 3de volgens de leeftijd


Belangrijk!
- Voorzie voldoende tijd om door het park te rijden en hou er rekening mee dat u onderweg dieren zal zien, wat u ophoudt
- Het is aangeraden om het park binnen te rijden via Phabeni of Kruger hek (te bereiken vanuit Hazyview)
- namiddag thee wordt geserveerd om 15h30 en game drives vertrekken om 16h00. Indien u niet tijdig toekomt, zal u de activiteit missen en wordt deze niet gecompenseerd
- In het Krugerpark is de max. snelheid 50 km/u op de asfaltwegen en 40 km/u op de zandwegen. Zorg er dus voor dat indien de afstand te groot wordt, u een gedeelte van de weg aflegt buiten het park.
- De poorten van het park sluiten om 17u30 tijdens de maanden mei, juni en juli, om 18u in maart, april, augustus, september en oktober en om 18u30 in januari, februari, november en december. Zorg ervoor dat u zeker een half uur voor deze tijden aankomt, anders bent u genoodzaakt om buiten het park te logeren.
- Voor alle routebeschrijvingen binnen het Krugerpark, alsook de routekaartjes, kan u de Go Zuid-Afrika reisgids raadplegen vanaf pagina 36 of u kan bij het binnenrijden van het park een gids aankopen waar de detailkaarten instaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

BosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in