GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buiten Verwagten

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Peet en Chere Van Jaarsveld
753.22 m | Lat:S 32° 15' 8" Long: E 24° 32' 1" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Buiten Verwagten is een zeer charmant gastenhuis dat vrijwel letterlijk bij het centrum van het historische Graaff Reinet is gelegen. Gasten kunnen makkelijk te voet naar de binnenstad waar zich niet alleen heel wat historische gebouwen bevinden maar ook heel wat horeca. Er zijn niet alleen kamers in het hoofdhuis maar tevens ook drie self-catering cottages in Buiten Verwagten. Alle kamers zijn sober maar netjes verzorgd en beschikken over een ventilator die voor de nodige verkoeling zorgt tijdens de warme zomerdagen. Gasten kunnen genieten van een ontbijt in de eetzaal of buiten onder de patio en dit met het zicht op de prachtig verzorgde tuin en het grote zwembad. We kunnen stellen dat Buiten Verwagten prijs/kwaliteit een absolute aanrader is, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer centraal gelegen in Graaff Reinet en aan een mooie laan

Mr/s Meerten & Mr/s Hendriks (29-11-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in