GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Brandberg White Lady lodge

29kamers/units
Namibie | Erongo | Uis Namibische eigenaar/uitbater(s): Steven Holl
456.11 m | Lat:S 21° 1' 18" Long: E 14° 40' 57" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Brandberg White Lady Lodge ligt genesteld aan de voet van Damaraland's Brandberg Mountain, een grote, meeslepende wildernis, in het noordwesten van Namibia.De berg, (de hoogste in Namibie) is het meest bekend om zijn rotstekeningen, vooral de 'White Lady'. Deze fascinerende schilderijen werden honderden jaren geleden getekend door Bosjesmannen, die het gebied bewoonden. Het hoofdgebouw van de Brandberg White Lady Lodge heeft een goed gevulde bar, met een comfortabele lounge om te ontspannen en tot rust te komen. Het restaurant serveert heerlijke gerechten en het grote zwembad, is de ideale plek voor de nodige afkoeling tijdens de warme zomers.

De accommodatie bestaat uit 15 kamers, 8 chalets of 6 luxe tenten, verspreid over de Ugab vallei van de rivier, beschermd tegen de hitte door grote, schaduwrijke bomen. Ze hebben allemaal een eigen badkamer, elektrische verlichting, plafondventilatoren en een eigen veranda met barbecue faciliteiten. Ondanks de droge omstandigheden, herbergt Damaraland een grote varieteit aan flora en fauna. De beroemde woestijnolifant, de zeldzame zwarte neushoorn, springbok, oryx, zebra's en struisvogels kunnen in deze regio gezien worden tijdens begeleide wandelingen of 4x4 tours. Een groot deel van het landschap werd gevormd door de oude lava stromen, die een toegevoegde waarde geven aan de schoonheid van het omliggende platteland. De lodge is tevens een goede uitgangsbasis voor een bezoek aan Twyfelfontein, verbrande berg, versteende woud en de orgelpijpen.

Activiteiten die in en rond het gebied kunnen gedaan worden, zijn onder andere wandel- en begeleide 4x4 routes in de vallei van de Ugab rivier, de thuishaven van een breed scala aan wild, vogels, reptielen en insecten, de Brandberg Mountain zelf, en Damaraland, met de Doros en Messum Crater. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom op de Brandberg White Lady Lodge.

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: De familiekamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen <12, of drie volwassenen

Maaltijden 2019 (tot 1/11/2019):
- Ontbijt: 155 N$ . Kind -10 jaar: 110 N$
- Lunch: 185 N$
- Lunch pakket: 120 N$
- Diner: 265 N$. Kind -10 jaar: 215 N$

Activiteiten 2019 (tot 1/11/2019):
- Sundowner cruise (min 5 pers): 413 N$/pp. Kind -10 jaar: 250 N$
- Scenic drive (min 5 pers):563 N$/pp. Kind -10 jaar: 313 N$
- Elephant drive (min 5 pers): 625 N$. Kind -10jaar: 500 N$/pp

Maaltijden 2020:
- Ontbijt: 170 N$ . Kind -10 jaar: 120 N$
- Lunch: 200 N$
- Lunchpakket: 130 N$/pp
- Diner: 280 N$. Kind -10 jaar: 230 N$

Activiteiten 2020:
- Sundowner cruise (min 5 pers): 375 N$/pp. Kind -10 jaar: 275 N$
- Scenic drive (min 5 pers): 619 N$/pp. Kind -10 jaar: 338 N$
- Elephant drive (min 5 pers): 688 N$. Kind -10 jaar: 563 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in