GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ai-Ais Richtersveld Transfrontier Park

10kamers/units
Zuid-Afrika | Namaqualand | Alexander Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks
315.62 m | Lat:S 28° 18' 50" Long: E 16° 56' 7" check-in: 14:00 / check-out: 09:00
Reserveer
Robuuste kloven, hoge bergen en dramatische landschappen typeren het Ai-Ais Richtersveld Transfrontier Park, een gebied dat gezamenlijk beheerd wordt door de lokale Nama bevolking en de Zuid-Afrikaanse Nationale Parkenraad. Dit is een ruw en onvoorspelbaar stukje land waar water schaars is en het vocht komt in de vorm van de vroege ochtend mist "Ihuries" of "Malmokkies" genaamd door de lokale bevolking Deze mist is afkomstig van het koude water van de Atlantische Oceaan, waardoor het behoud van een opmerkelijke reeks van kleine reptielen, vogels en zoogdieren mogelijk is. Een duizelingwekkend assortiment van planten, sommige soorten die nergens anders te vinden zijn, komen hier voor, met knoestige kokerbomen, hoge aloe planten en schilderachtige "half-mens" die waakt over dit ondoorgrondelijke landschap.

Het park is alleen toegankelijk door middel van een 4x4 voertuig, maar auto's met een hoge vrije ruimte, zoals combi's en SUV's kunnen doorheen het park rijden. Sedan voertuigen zijn niet toegestaan.

Het Sendelingsdrif kamp werd recentelijk gebouwd en bevindt zich aan de grensovergang met Namibie. Het bestaat uit 10 chalets, alle met airco, koelkast en fornuis alsook een eigen badkamer met douche en een veranda met uitzicht over de Oranje Rivier. Het kamp beschikt tevens over een zwembad.

Conservation fee ter plaatse te betalen
ENKEL VOOR 4X4 VOERTUIGEN OF WAGENS MET HOGERE VRIJE RUIMTE

Geen restaurant of winkel beschikbaar

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Zwembad

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Berg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Alexander Bay (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in