GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Prana Lodge

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Chintsa East Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tim en Gail Davidson
42.36 m | Lat:S 32° 49' 32" Long: E 28° 6' 54" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Prana Lodge is een uniek Boutique Hotel en Thai Wellness Spa gelegen in een ongerept bos vlakbij het spectaculaire Chintsa Bay, tussen savanne en prive-safari gebied. Met slechts zeven individueel ontworpen suites is deze lodge in de eerste plaats gefocused op persoonlijke attentie. Elke suite is gedecoreert met unieke stukken uit een prive-collectie van beroemde Zuid-Afrikaanse kunstenaars, en omvat tevens Perzische tapijten, luxe beddengoed, en grote badkamer en met uitzicht op de tuin en prive zwembad. De lodge ligt op een 40-minuten rijden van de luchthaven van East London.

Ook op culinair vlak zullen gasten in Prana Lodge ten alle tijden verwend worden, dit dank zij de culinaire creaties van chefkok Jaycee Ferreira die ervoor zorgt dat niet alleen het pallet maar ook het oog zal gestreeld worden.

Opmerking: Kinderen jonger dan 12 jaar uitsluitend op aanvraag.

Tussen 10 december en 10 januari is een minimumverblijf van 3 nachten vereist.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Chintsa East (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in