GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Entabeni Safari Conservancy

4 24kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Mookgophong (Naboomspruit) Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Legend Lodges
1525.15 m | Lat:S 24° 9' 24" Long: E 28° 36' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Het Entabeni Safari Conservancy bestaat uit 5 verschillende lodges en is gelegen in een uniek stukje Werelderfgoed, beter gekend als 'The Place of the Mountain'. Afhankelijk van de locatie van elke lodge heb je of een uniek uitzicht over uitgestrekte vlaktes en gebergte, of over een open vlakte en struikgewas. Het totale gebied omvat liefst 22.000 hectare en ligt op slechts een drietal uur rijden van Johannesburg. Kingfisher Lodge (Upper escarpment) en Hanglip Mountain Lodge (Lower escarpment) zijn helemaal karakteristiek opgetrokken in typisch Afrikaanse stijl en tellen respectievelijk 8 en 10 kamers. Lakeside Lodge (Upper escarpment), heeft zoals de naam het reeds doet vermoeden en unieke ligging aan een klein meer en telt in totaal 24 kamers. Ravineside Lodge (Upper escarpment) is meer rustiek en werd gebouwd op een steile rotswand en telt in totaal 22 kamers. Wildside Safari Camp (Lower escarpment) is dan weer wat moderner en meer basic gelegen in de bush. In totaal zijn er 20 tentchalets, waarvan 4 familiechalets, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Southern Sky Tented Camp is de nieuwere aanvulling van het Entabeni Safari Conservancy en bestaat uit een tentenkamp onder canvas om de eenheid met de natuur nog unieker te maken. Alle kamers in alle verschillende lodges en of kampen beschikken over een eigen badkamer, sommige met airconditioning en andere met een ventilator, elektrisch deken, haardroger, kluisje, koffie en thee eiland en koelkast. Alle kampen komen ook met een eigen zwembad, souvenirwinkel, wasserijdienst en babysitting op aanvraag. Voor het avondmaal beschikt iedere lodge en of kamp ook over een restaurant waar een ontbijtbuffet en middagmaal worden geserveerd. Het avondmaal zal bij mooi weer in de traditionele boma plaatsvinden, dit onder een prachtige sterrenhemel en bij een gezellig kampvuur. De gamedrive in het natuurreservaat vinden steeds plaats onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker en dit in een open voertuig. Als je verblijft in een van de lodges in de Upper escarpment, waar alleen kleiner wild en olifanten rondlopen, moet je tijdens de gamedrive een pas over naar de lower escarpment om op zoek te gaan naar de Big Five. Op aanvraag kunnen ook voetsafari's georganiseerd worden, als het aantal deelnemers dit toelaat. Andere activiteiten zoals ballonvliegen behoren eveneens tot de mogelijkheid. Contacteer ons voor de correcte tarieven.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs zijn 3 maaltijden en 2 gamedrives met ranger in open jeep, alsook koffie en thee en versnaperingen inbegrepen. Geen self-drive game drives toegestaan. Minimum 2 nachten tussen 25/12 en 31/12/19. Kinderen jonger dan 6 mogen niet deelnemen aan gamedrives (babysitfaciliteiten aanwezig). Hangklip en Lakeside Lodge hebben rolstoelvriendelijke kamers.
Conservation levy van 90 rand is niet in de prijs inbegrepen, van toepassing voor iedereen vanaf 12 jaar. extra activiteiten 2019/2020: - Pedi cultural village show (max 10 pax): R214/pp
- Pedi village tour met traditioneel voedsel en dans (1,5 h, min 10 pax, 24 u tevoren te boeken): R405/pp
- Legend Wildlife Centre Tour 45 min buffalo drive: R434/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Wildsidekamp was echt fantastisch.

Boutens family (20-04-2018)

onze accommodatiesin Mookgophong (Naboomspruit) (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in