GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Malandelas Bed and Breakfast

10kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Ezulwini Swazi eigenaar/uitbater(s): Happiness
727.62 m | Lat:S 26° 29' 54" Long: E 31° 13' 5" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Malandela's Bed and Breakfast is een landelijk gelegen verbouwde hoeve met een prachtige inheemse tuin. Er zijn verschillende type van kamers, die ook geschikt zijn voor reizigers met kinderen. Alle kamers werden in Afrikaanse stijl opgetrokken, zijn ruim en best comfortabel ingericht. Tijdens het weekend wordt bij het restaurant live muziek gespeeld. Het restaurant en pub zijn alle dagen open en zowel voor gasten als bezoekers toegankelijk. House of Fire is een verzamelplaats van lokale kunst en artiesten en bestaat uit drie verschillende podia. Gedurende het hele jaar door worden hier evenementen georganiseerd die Swaziland meteen op de kaart zetten.
Opmerking:
Kind -2 jaar: gratis bij de ouders op de kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Romantische lodge

Marco en Chantal Pouw (07-10-2012)

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen