GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Royal Boutique Hotel

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): General manager
17.86 m | Lat:S 33° 57' 19" Long: E 18° 22' 40" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Primi Royal Hotel is gelegen op de hellingen van de Twaalf Apostelen gebergte in het beroemde en mondaine Camps Bay. 10 zeer mooi gedecoreerde kamers beschikken over alle moderne comfort. Elke kamer heeft zijn eigen Afrikaanse cultuur met een mix van Marokkaanse en Aziatische kunstvoorwerpen. Satelliettelevisie, een eigen goed gevulde minibar, telefoon naast je bed, het zijn slechts enkele onderdelen die uw verblijf in het gastenhuis alvast aangenaam zullen maken. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en leeuwenkop zijn subliem om maar te zwijgen over de prachtige zonsondergang die je hier het hele jaar door kan genieten. Het mooie landschap wordt in Campsbaai aangevuld door hippe bars, restaurants en parelwitte stranden. Prima Royal Hotel is zonder twijfel schitterend gelegen en op een steenworp van de moederstad Kaapstad, niet gek ver weg van de Kaapse wijnlanden en op route met het Kaapse Schiereiland en het Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat.
Opmerking:Kinderen jonger dan 12 jaar verblijven gratis mee in het bed van de ouders, enkel ontbijt is extra (155 rand). Bij gebruik van een slaapzetel in de kamer van de ouders, betalen kinderen onder 12 jaar 875 rand
Tussen december en februari geldt een minimum van 2 nachten. Geen single tarieven (enkel kamertarief) tussen 15/12 en 15/1, Pasen, Cape Argus fietswedstrijd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfecte ligging.

Joost Vanreusel & Jorien Winderickx (11-01-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in