GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tamodi Lodge and Stables

4 2kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lynne en Owen Johnston
214.03 m | Lat:S 33° 59' 16" Long: E 23° 27' 15" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tamodi Lodge en Stables werd opgericht door Lynne en Owen Johnston, hun inspiratie werd geboren uit een liefde voor paarden en de prachtige valleien van de Crags. Het is een ideale uitvalsbasis voor de prachtige Tuinroute met al haar bezienswaardigheden en activiteiten. Gasten kunnen genieten van een ontspannen en rustige omgeving, dit terwijl ze uitkijken op inheemse bossen, valleien en de Outeniqua bergen. In totaal zijn twee mooi verzorgde en ruime standaard kamers beschikbaar, net als een bruidssuite. Het pand maakt deel uit van een natuurgebied en is tevens een werkende ruiter boerderij met een manege. Er zijn niet omheinde dammen en een omheind zwembad.Gasten kunnen zelfs vanuit de lodge verschillende wandelingen ondernemen. Elke ochtend wacht u een uitgebreid ontbijt.
Opmerking: Kinderen -10 jaar enkel op aanvraag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in