GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Altes Landhaus Country Lodge

5 9kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Yolande
468.19 m | Lat:S 33° 28' 30" Long: E 22° 14' 14" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Altes Landhaus Country Lodge is een statige Kaap-Hollandse hoeve, gelegen in de vruchtbare, prachtige Schoemanshoekvallei, het hart van de Klein Karoo wat zoveel betekent als 'land van dorst'. Het gebouw is meer dan een eeuw oud, maar werd recentelijk liefdevol gerestaureerd en staat er weer helemaal als in de oude glorietijd. De twee standaard slaapkamers, alsook de zeven Suites werden zeer smaakvol ingericht en combineren antiek meubilair met alle moderne comfort. De elegante eetzaal en leefruimte is een genot om steeds weer naar terug te keren na een dag beladen met positieve emoties. Geen wonder als je weet dat dit deel van de Karoo bijzondere landschappelijke bezienswaardigheden kent, denk daarbij maar aan de Schoenmansvallei, Swartbergpas, Meiringspoort en de prachtige Cango Grotten. Dan hebben we het niet eens gehad over alle andere attracties. Wie het stof van de Karoo wil doorspoelen, moet ongetwijfeld eens langs gaan bij de Karusa wijnkelder op het domein. Wijnproeverij en lichte lunches zijn hier verkrijgbaar, en op afspraak kan je ook een bezoek brengen aan de wijngaard.
Opmerking: Kinderen +12 welkom. De Patio suites accomoderen kinderen tussen 12 en 16 jaar aan R938/pn. Avondmaal wordt aangeboden in de gezellige eetzaal, best vooraf wel even reserveren

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

heel goed. mooi vriendelijk; terras waar s'avonds kan gegeten worden geen " top ".

Jean-Paul en Rita Lavigne (31-03-2015)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in