GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kaza Safari Lodge

8kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Katima Mulilo Namibische eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
1138.11 m | Lat:S 17° 45' 6" Long: E 25° 10' 8" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kaza Safari Lodge (het voormalige Impalila Island Lodge), een unieke locatie in een al even uniek gebied, met op de achtergrond het geluid van de Mambova rivier. Deze lodge ligt dicht bij het vierlandenpunt - Namibië, Botswana, Zambia en Zimbabwe - en in de buurt van de ontmoetingsplaats van de machtige Zambezi en Chobe rivier. Het gebied telt meer dan 100 kilometer waterwegen. Kaza Safari Lodge bevindt zich op slechts 80 kilometer stroomopwaarts van de Victoria Watervallen, omgeven door een overvloed aan roze getinte waterlelies en beschermd onder de takken van een 700 jaar oude Baobab boom waaronder, naar men zegt, David Livingstone kampeerden. Acht luxe en-suite chalets bieden allemaal uitzicht op de rivier en weerspiegelen de ware Afrikaanse stijl. Door de kleinschaligheid van de lodge is service en vooral veel persoonlijke aandacht een absolute prioriteit. Dit in combinatie met een al even schitterende keuken en sublieme game viewings met motorboot of het in contact komen met de lokale bevolking en hun eeuwenoude tradities maken een verblijf in Kaza Safari Lodge een onvergetelijke ervaring.
Opmerking: Tarieven omvatten de overnachting, alle maaltijden, begeleide activiteiten, geselecteerde huiswijn, lokaal bier en frisdrank, boottransfer van Kasane naar Immigrations (Chobe River) en Impalila Lodge. Namibische tourist levy niet inbegrepen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Katima Mulilo (3)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in