GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Deception Valley Lodge

8kamers/units
Botswana | Central Kalahari | Central Kalahari GR Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bushways
946.06 m | Lat:S 20° 57' 7" Long: E 23° 38' 56" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Deception Valley Lodge is een ongerepte oase diep in de Kalahari woestijn van Botswana en niet ver van de beroemde Okavango Delta. Ervaar de uitgestrektheid van de Kalahari terwijl u geniet van safari, de vele vogels of het observeren van de meest zuiver sterrenhemel die u zich kan inbeelden. Deze lodge is in vele opzichten uniek, met veel oog voor detail en comfort. Deception Valley Lodge biedt plaats aan maximaal zestien gasten waardoor persoonlijke aandacht en service garant staan. Te midden van het dorre en afgelegen Kalahari bush zijn de lodge en elk van haar 8 chalets verhoogd op palen en verbonden door houten loopbruggen.

Het hoofdgebouw is voorzien van een eetzaal, lounge en een bar. Vanop het dek hebben gasten uitzicht over de natuur. Er is ook een kleine bibliotheek en souvenirshop ondergebracht in het gebouw. Het zwembad zorgt voor welverdiende afkoel, terwijl bij het vallen van de avond de Boma met een gezellige open haard bijdraagt tot een geslaagde dag.

Wat uniek is aan de lodge, dat is dat u kennismaakt met een brede waaier aan mogelijkheden zowel op informatief als educatief vlak en dit op een ontspannende manier. De San Bosjesmannen, de prachtige gamedrives en bush walks laten u kennis maken met alles wat de Kalahari te bieden heeft.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking
- Tarieven zijn inclusief waserette, alle maaltijden, thee en koffie, alle dranken (uitgezonderd exclusieve merken) en snacks alsook 
alle activiteiten en park inkom.
- Het kamp is bereikbaar vanuit Maun (per vlucht) aan 340 US$/pp (enkel traject) ofwel een transfer via de weg (ong. 3 uur) aan 225 US$/pp. Max. 20 kg bagage per persoon toegelaten in zachte zakken zonder frame. Prijzen voor minimum 2 personen

Kinderen
- kindertarief is geldig voor kinderen tussen 6 en 11 jaar, vanaf 12 jaar geldt het volwassen tarief  
- Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen niet mee op gamedrive, tenzij er een prive-voertuig wordt geboekt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtige ligging, deskundige rangers, lekker eten

Jean Wynants and Eric Lauryssens (14-05-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in