GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Seaview Manor

4kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rene Webb-Flinner
82.25 m | Lat:S 29° 44' 47" Long: E 31° 3' 30" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Seaview Manor is gelegen in La Lucia Ridge, vlakbij het hippe Umhlanga Rocks, beter gekend als het nieuwe Durban. Het is een luxe villa te midden een zeer rustige buurt en met een fraai uitzicht op de Indische Oceaan en een reuze groot terras en een prachtig zwembad. De witte stranden van Umhlanga Rocks zijn makkelijk en snel te bereiken met de wagen. Het gastenhuis telt slechts 4 kamers maar dit draagt alleen maar bij tot het comfort en de privacy waarvan de gasten kunnen genieten. Alle kamers zijn zeer netjes verzorgd, werden recentelijk helemaal opgeknapt en hebben uitzicht op de oceaan. Ze beschikken over alle moderne comfort zoals airconditioning, haardroger, minibar, televisie, enz... Een schoonheidsspecialiste is bovendien beschikbaar indien iemand interesse heeft voor een manicure of pedicure. Seaview Manor ligt vlak bij enkele gekende shoppingcenter, zoals La Lucia en Gateway (deze laatste het grootste center van het zuidelijk halfrond). Verder ligt Durban op een steenworp (15 km), net als Ushaka Marine World, het grootste water themapark van het land, en is King Shaka Internationale luchthaven in La Mercy super snel te bereiken.
Opmerking: Kinderen +13 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

B&B met een op zich verzorgde locatie maar niet in een ‘gezellige’ buurt. Stedelijk gebied, zeer beveiligde omgeving en erg ingesloten. Opgelet: met een grotere wagen moeilijk toegankelijk (via poort steil naar beneden en met een korte bocht naar parkeerplaats rijden).

Annelies Keemink en Hugo Van Craenendonck (18-01-2012)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in