GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Auberge Hollandaise

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Durban Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Misty Blue Hotels
75.77 m | Lat:S 29° 47' 23" Long: E 31° 2' 2" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
De oorspronkelijke eigenaar van Auberge Hollandaise is, zoals de naam het al doet vermoeden, van Nederlandse origine. In juni 2013 werd het prachtige gastenhuis echter verkocht aan Vejan en Jenny Pillay, die reeds jaren in de hotelindustrie actief waren. Dit eigentijdse gastenhuis is werkelijk een ware ontdekking, ideaal gelegen aan de rand van Durban centrum en vlak bij de zee, het internationale conventiecenter, Gateway Shopping en het prachtige Moses Mabhida voetbalstadion. Kosten noch moeite werden gespaard om van dit oude herenhuis een prachtig gastenverblijf te maken met alle luxe en comfort dat verwacht wordt door de hedendaagse reiziger. Wakker worden doe je met de geur van verse koffie en heerlijke croissants, die onderdeel uitmaken van het gulle ontbijt, geserveerd in de eetkamer of buiten op het dek, dat tevens uitkijkt op het zwembad en de zee. Talrijke populaire restaurants liggen op amper vijf minuten afstand maar voor wie niet graag 's avonds nog de deur uitgaat, kan lunch en diner vooraf besproken worden. De tien luxe kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort, denk maar aan airconditioning, televisie, draadloos internet en een luxe een eigen ruime badkamer. Het voltallige personeel maakt alvast zeker dat het de gasten aan niets ontbreekt en zorgen ervoor dat, indien gewenst, restaurants en of bezienswaardigheden vooraf voor u worden aanbevolen en of gereserveerd. Go Zuid-Afrika kan u Auberge Hollandaise ten zeerste aanbevelen!
Opmerking: Kinderen +12 welkom. BAR-tarieven tijdens feestdagen en vakanties. Informeer naar de tarieven.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Durban (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in