GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Leopard Corner Guest House

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cor van Niekerk
20.79 m | Lat:S 28° 22' 38" Long: E 32° 25' 7" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Leopards Corner is vlak bij het wereldberoemde iSimangaliso Wetland Park gelegen, een van de mooiste ongerepte gebieden en het allereerste Werelderfgoed voor Zuid-Afrika. Als je op zoek bent naar mooi verzorgde, en vooral betaalbare accommodatie, comfort en een vriendelijke service, dan is Leopard Corner geen slechte keuze. De lodge beschikt over 6 ruime kamers met eigen badkamer, een zwembad en een veilige parkeergelegenheid. Het ontbijt wordt buiten geserveerd op het houten dek met uitzicht op de tropische tuin met inheemse boomsoorten enbloemen, zoals de frangepani. Gasten kunnen gebruik maken van de braai of barbecue, die perfect gelegen is bij het zwembad met terras en het nodige tuinmeubilair. De Rooibok kamer heeft een queensize bed en eigen badkamer met douche en spa bad. De Bosbok kamer heeft eveneens een queensize bed, slaapzetel (voor 1 persoon) en een eigen badkamer met douche en spa bad. De Springbok kamer telt twee enkele bedden die tegen elkaar worden aangeschoven, mochten de gasten liever beschikken over een dubbele bed. Ook deze kamer heeft een eigen badkamer met douche en spa bad. Dan is er ook de Blesbok kamer met queensize bed, slaapzetel (voor twee personen) en een eigen badkamer met douche. De Duiker kamer en de Waterbok kamer tellen telkens twee enkele bedden en eigen badkamer met douche, alsook een patio met tafel en stoelen. Als laatste is er de Eland kamer, een familiekamer met queen size bed en stapelbed voor 2 kinderen, een enkele slaapzetel en uiteraard een eigen badkamer met douche, alsook een patio met tafel en stoelen. De Eland kamer is ook rolstoel toegankelijk en ook de badkamer is aangepast met douche. Leopards Corner is alvast ideaal gelegen om de omliggende wildparken, ongerepte stranden en de beroemde wetlands te verkennen. Alle attracties, zoals iSimangaliso Wetland Park, Hluhluwe/Imfolozi park, Zoeloeland en de kust liggen heel dicht bij. Verwacht in Leopards Corner geen luxe accommodatie, maar netjes verzorgde, propere kamers met de meeste gebruiksvoorzieningen aanwezig. Een groot voordeel is dat je op wandelafstand bent van het centrum van Sint Lucia, maar belangrijker nog, dat ze best voordelig zijn in vergelijk met andere lodges in de buurt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen onder de twee jaar verblijven gratis bij de ouders. Een babybedje kan voorzien worden indien gewenst.
- Kinderen tussen 3 en 11 jaar aan kindertarief indien ze een kamer delen met de ouders.
- Kinderen 12 jaar en ouder of jongere kinderen die een eigen kamer hebben of een kamer delen met 1 volwassene, aan vol tarief.
- Eland en Duiker zijn rolstoelvriendelijke kamers.
- Kinderen tot 2 jaar verblijven aan kindertarief

ACTIVITEITEN

Deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn geldig tot 31/10/2024

- hippo and croc bootcruise (2u) vertrek zomer 10/12/14/16u - winter 10/12/15u - half juli/einde aug 9/11/13/15u - 340 rand/pp
- whale watching boottrip St-Lucia Beach (2u) juni t/m november (geen kinderen <12) - 1915 rand/pp
- Ocean dolphin cruise (2u) december t/m mei (kinderen <12 enkel op aanvraag en indien groter dan 1,5 m) - 960 rand/pp
- iSimangaliso sunrise/sunset drive (3u) - 735 rand/pp
- iSimangaliso Cape Vidal snorkelen (1 tot 1,5 u) (*) - 430 rand/pp
- iSimangaliso full day Safari (incl. snorkelen(*) Cape Vidal, ontbijt, lunch en drankjes) 6u-14u - 1295 rand/pp
- Hluhluwe-iMfolozi Game reserve volle dag safari (vertrek zomer 4h45-winter 5h45) - 1575 rand pp en 1260 rand kids <12 (incl. ontbijt en lunch)
- begeleide wandeling (birdwatching)2 a 3u - vertrek om 6u - 565 rand pp
- begeleide wandeling (bush/nature) 3u - vertek om 6AM of 3PM (zomer)/2PM (winter) - 565 rand pp
- paardrijden (beach or bush) 1u - 620 rand pp
- paardrijden (beach and bush) 2,5u - 1405 rand pp
- Deap Sea Fishing - 2140 rand pp
(*) snorkelen kan enkel doorgaan indien het getij dit toelaat, materiaal om te snorkelen is inbegrepen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in badSpa

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Eigenaar niet gezellig.

Peter en Tiny Volkers (18-11-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in