GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Game Lodge

46kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Desert and Delta Safaris
947.62 m | Lat:S 17° 50' 26" Long: E 25° 4' 33" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Chobe Game Lodge is, zoals de naam het reeds verklapt, gelegen in het Chobe Nationaal Park, het tweede grootste nationale park van Botswana. Het park is beroemd om zijn grote kuddes olifanten en buffels en onwezenlijk mooie sterrenhemel. Hier wordt de grootste concentratie aan wild gevonden op het Afrikaanse continent. De lodge bestaat uit 46 luxe slaapkamers met uitzicht op de rivier. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning met plafondventilatoren en een gratis gevulde minibar. De lodge beschikt over een groot zwembad met terras. Tevens is er een typische rivier boma waar 's avonds traditionele dansers het beste van zich geven. Gasten kunnen ook genieten aan de stijlvolle bar met een terras en dit met uitzicht op de Chobe rivier. Alle kamers hebben hun eigen prive terras. Zij die houden van nog meer privacy kunnen gebruik maken van den Suites, die niet alleen voorzien zijn van alle luxe maar ook nog eens beschikken over een eigen terras en privaat zwembad.
Opmerking: Uw verblijf in het Chobe Game Lodge is inclusief accommodatie, alle maaltijden, lokale drankjes, gratis minibar op de kamer, alle geplande activiteiten zoals safari per boot of game drive en inkom voor de nationale parken. Airport transfers voor vluchten vanaf Kasane Airport zijn tevens mee inbegrepen.
Kinderen tot 2 jaar aan 10% van de prijs voor volwassenen. 3-11 jaar aan 50% en 12-15 jaar aan 75% en delen de kamer met de ouders. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten delen met ouders. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn niet toegestaan op game drives, hiervoor zal een privaat voertuig moeten geboekt worden tegen extra kost. Er is geen mogelijkheid tot kinderoppas, kinderen moeten ten allen tijde onder het toezicht van de ouders blijven.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten