GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Savanna Lodge

12kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Katima Mulilo Namibische eigenaar/uitbater(s): Desert and Delta Safaris
941.02 m | Lat:S 17° 39' 12" Long: E 25° 5' 3" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Chobe Savanna Lodge is gelegen in het oostelijke Caprivi regio, een schiereiland aan de noordelijke oever van de Chobe rivier. Vanuit de Lodge kijk je uit op het uitgestrekte Chobe National Park. Deze biedt haar gasten een exclusieve toevluchtsoord en een onevenaarbare safari ervaring. De Chobe rivier is namelijk de thuisbasis van grote kuddes olifanten, buffels en nijlpaarden, alsmede hoge concentraties van andere wilde dieren - waaronder de zeldzame puku antilope - die tot bij deze rivier tot aan de rand komen om te drinken en te grazen. Chobe Savanna Lodge ligt in een klassieke Afrikaanse savanne-omgeving met prachtige vergezichten.

Het hoofdgebouw biedt een 270 graden uitzicht over de Chobe rivier. De faciliteiten omvatten een zwembad en een open Boma. Doordat er slechts 24 gasten kunnen logeren in deze lodge is privacy en persoonlijk service een prioriteit. De prachtig ingerichte chalets, allen met eigen terras en een lounge zijn stuk voor stuk smaakvol ingericht. Alle chalets zijn tevens voorzien van airconditioning en beschikken over een eigen minibar met complimentaire drankjes.

Excursies op de rivier worden ondernomen in wendbare bootjes, ideaal voor het observeren van de wilde dieren en vogels. Vissen is eveneens een populair tijdverdrijf. Gasten kunnen ook kennis maken met de traditionele Namibische cultureel door een bezoek te brenegen aan een van de omliggende gemeenschappen.

Chobe Savanna Lodge kan alleen worden bereikt door middel van een boot transfer vanuit Kasane, een stad in Botswana aan de andere kant van de Chobe rivier.

Opmerkingen: Uw verblijf in het Chobe Savanna Lodge is inclusief accommodatie, alle maaltijden, lokale drankjes, gratis minibar op de kamer en alle geplande activiteiten zoals safari per boot en inkom voor de nationale parken
Kinderen van 0 - 2 jaar: 10% van het volwassenentarief; van 3 - 111 jaar aan 50%; van 12 - 15 jaar aan 75%. Boek prive activiteiten indien u reist met kinderen onder 6 jaar.
Houd er met uw reisschema rekening mee dat de Namibische grenspost sluit om 16.00u.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Katima Mulilo (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in