GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Muchenje Safari Lodge

11kamers/units
Botswana | Chobe West | Ngoma Bridge Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Rod, Cathy en Matt Smith
976.78 m | Lat:S 17° 51' 49" Long: E 25° 8' 51" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Muchenje Safari Lodge biedt enkele van de mooiste safari accommodaties in Chobe nationale park. Het is een ongeevenaarde safari ervaring in deze ongerepte, unieke natuur. Deze lodge is volledig in eigen beheer en Rod en Cathy zorgen ervoor dat de gasten goed worden opgevangen en uitleg krijgen over de verschillende mogelijkheden in en rond de lodge. Muchenje Safari Lodge telt slechts 11 kamers en is dus kleinschalig wat meteen ook de sfeer heel wat persoonlijker maakt. Muchenje is gelegen aan de westelijke rand van het Chobe nationale park en is slechts veertig minuten rijden van Kasane en slechts twee uur rijden van Victoria Falls en Livingstone. Het wordt beschouwd als één van de meest unieke wildgebieden in geheel Botswana, zo niet alle van alle wildparken in Afrika! Directe vluchten zijn beschikbaar vanaf Kasane of Victoria Falls en Livingstone vanuit Johannesburg, Windhoek en Gaborone. Muchenje is tevens goed combineerbaar met de beroemde Victoria Watervallen.
Opmerking: Prijzen zijn inclusief gamedrives, wandelsafari, bootcruise, nightdrives, maaltijden, lokale dranken, inkomgelden, transfer van en naar Kasane. Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie.

Speciale tarieven bij langer verblijf in het laagseizoen (1 januari tot 31 maart en 1 tot 31 december 2019).

Kinderen:

Kinderen +8 welkom, bij twee volwassenen op de kamer tot 12 jaar aan 50%. Maximum twee kinderen op de kamer.
Families met kinderen dienen een eigen voertuig te huren voor de gamedrives, 450 US$/24u in hoogseizoen, 225 US$/24u in laagseizoen.

Gratis transfer Kasane - Muchenje. Vic Falls en Livingstone 80 US$ (minimum 2 personen).

Bij de Standard Rooms is er een steile trap naar het slaapniveau boven.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Ngoma Bridge (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in