GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elephant Valley Lodge

3 20kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
952.85 m | Lat:S 17° 51' 7" Long: E 25° 14' 45" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Het Chobe Nationaal Park in Botswana is de thuisbasis van de grootste olifantenpopulatie ter wereld. Dit prachtige reservaat put leven uit de Chobe rivier en is omringd door beschermde wildreservaten. Elephant Valley Lodge is zo een van die concessies, niet gek ver weg van het Chobe Nationaal Park. Het kamp beschikt over een zeer actieve drinkput, bezocht door tal van diersoorten, waaronder olifant, leeuw, buffel en luipaard. Er zijn in dit domein twintig zogenaamde Meru stijl safaritenten, onder canvas, ondergebracht. Elk van de ruime tenten beschikt over twee aparte bedden, mini-safe en en-suite faciliteiten, waaronder een overdekt douche en toilet. Er is ook de mogelijkheid om te opteren voor een tent met uitzicht over de waterput. De andere tenten liggen bij het zwembad.

Uw safari-ervaring omvat een boottocht op de Chobe rivier tijdens de voormiddag (na het ontbijt) en een namiddag safari in open jeep, onder begeleiding van een gekwalificeerd gids/ranger, in het Chobe Nationaal Park. Het hoofdgebouw omvat een receptie (waar u gratis op het internet kan), een kleine curio-shop, een bar en een restaurant, welke alle onder een groot, open rieten dak werden ondergebracht. De keuken van Elephant Valley Lodge is zonder enige twijfel uitstekend te noemen. Een uitgebreid buffet, zowel 's ochtends, 's middags, als 's avonds, met de garantie dat je hier zeker niet met honger van tafel zal gaan! De lodge is makkelijk te bereiken via zowel Kasane, Victoria Falls of Livingstone International Airport. Wie niet beschikt over een 4x4 voertuig, doet er wel best aan even de receptie te bellen om een gratis transfer te regelen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- prijzen inclusief alle maaltijden, thee/koffie en snacks, geselecteerde drankjes, frisdrank en water, 2 safari activiteiten per overnachting (ochtend bootcruise en namiddag gamedrive), park fees, bed levy, wasserij (max. 2 stuks per persoon per verblijf) alsook transfer van en naar Kasane Airport voor vastgestelde vluchten.
- premium dranken en champagne alsook private transfers zijn niet inbegrepen.
Kinderen:
- Kinderen onder 12 jaar aan kindertarief indien ze de Forest tent delen met de ouders.
- Max. 2 volwassenen en 1 kind in een Forest tent
- Max. 2 volwassenen en 2 kinderen in de familietent die bestaat uit 2 slaapkamers en 1 badkamer. Er is maar 1 familietent aanwezig
- Kinderen onder 12 mogen mee op de activiteiten, mits toestemming van het management. Tarief 50% van het volwassenentarief. Kinderen -6 jaar mogen niet mee op safari.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in