GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Marina Lodge

66kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
939.81 m | Lat:S 17° 48' 1" Long: E 25° 8' 58" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Chobe Marina Lodge is uniek gelegen in het noordoostelijke hoek van Botswana, waar de vier Afrikaanse landen Botswana, Zambia, Zimbabwe en Namibië convergeren. Deze lodge wordt werkelijk omringd door de natuurlijke schoonheid van Afrika. De Chobe rivier, Chobe Nationaal Park, Kasane Forest Reserve, de Caprivi strook en de machtige Zambezi rivier, bieden elk hun eigen bezienswaardigheden, en met Victoria Watervallen slechts 70 kilometer verderop, is dit de absolute ideale uitvalsbasis.

In totaal zijn er 66 chalets, twee restaurants en een prachtig houten dek, met groot zwembad en bar, dat uitgeeft op de rivier. Elke chalet heeft haar eigen badkamer, met een eigen leefruimte en alle moderne comfort zoals airconditioning, plafondventilatoren, satelliettelevisie, telefoon en een minibar. In 2013 werden de kamers grondig gerenoveerd. Deze lodge mag dan wel groot zijn, ze is vooral groots in het aanbieden van een uitstekende service. Niets is te veel om het de gasten comfortabel te maken, en dit op alle vlak. Een schitterende service/bediening, een zeer uitgebreid ontbijt (zonder meer het beste van heel Kasane) in buffetstijl, warm of koud ontbijt. Verder is er de mogelijkheid om te lunchen en is het avondeten werkelijk een feest. Net als het ontbijt is dit meestal in buffetvorm en wordt er op geregelde tijdstippen gezorgd voor een avondmaal bij de rivier, onder de prachtige sterrenhemel (in de vorm van een barbecue) of een groots buffet in het restaurant.

Alle gasten die in Chobe Marina Lodge verblijven kunnen tevens gebruik maken van gratis draadloos internet bij de lobby (wachtwoord te krijgen bij de receptie).

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Half Board is inclusief ontbijt, diner en 1 activiteit per dag (te kiezen tussen game drive en bootcruise)
- Full Board is inclusief alle maaltijden en twee activiteiten per dag (game drive en bootcruise)
- U kan bij Chobe Marina Lodge inchecken vanaf 14 uur. U kan voordien nog eventueel lunchen.
- transfers kunnen geregeld worden maar zijn niet inbegrepen in de tarieven
- Inkomgelden van het Chobe Nationaal Park zijn niet inbegrepen en zullen ter plaatse nog worden afgerekend. Vraag even bij de receptie wanneer en welke activiteiten die namiddag zullen plaatsvinden (boottrip of landsafari in open jeep met ervaren rangers). Een bootsafari in dit gebied mag werkelijk uniek worden genoemd. Vanuit een compleet andere hoek ziet u de unieke fauna en flora, maar ook de landsafaris zijn werkelijk zeer uniek.

Kinderen:
- Maximum twee kinderen extra in een standaard kamer
- 0-5 jaar: gratis wanneer ze de kamer delen met twee betalende volwassenen (maaltijden ter plaatse te betalen)
- 6-11 jaar: 50% als ze de kamer delen met twee betalende volwassenen, indien ze een eigen kamer nemen, geldt volwassen tarief
- kinderen onder 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen tijdens activiteiten
- kinderen onder 6 jaar zijn niet toegelaten op safari en babysitting kan geregeld worden tegen betaling
- kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen mee op game drive indien de gids of manager dit toelaat.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top maar zeer duur in vergelijk met de andere verblijven . Het blijft echter een aanrader omdat deze zo mooi tegen het water ligt en prachtige verblijven heeft als je in de afzonderlijk staande Lodges kan verblijven .

Govers family (11-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in