GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shepherds Tree Game Lodge

30kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Pilanesberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Aha
1063.99 m | Lat:S 25° 18' 10" Long: E 26° 58' 54" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Shepherds Tree Game Lodge is een concessie binnen het wereldberoemde Pilanesberg Nationaal Park. De lodge ligt in het zuidwestelijke deel van het 57.250 hectaren omvattende Pilanesberg dat volledig malaria-vrij gebied is. De lodge biedt een indrukwekkend uitzicht over het uitgebreide bushveld en het amfitheater. Er zijn in totaal 28 standaard kamers, 13 familiesuites (136m2) en 4 ruime executive suites (86m2) die in alle privacy naast de lodge zijn gelegen. De familiesuites bieden twee en-suite slaapkamers met een gedeelde woonkamer en patio, en is tevens geschikt voor 4 volwassen personen. De familiesuites kunnen ook worden geconfigureerd op een zodanige wijze dat een luxe suite, evenals een standaard kamer optie kan worden aangeboden. Elke suite is zeer smaakvol en comfortabel ingericht met onder andere een plasma-tv en een mini-business center alsook een zeer ruime badkamer.

Pilanesberg Nationaal Park ligt vlak in de buurt van Sun City. Met haar 55.000 hectare is het best geen klein parkje te noemen, gelegen in de Noord-West provincie op 12 km van Sun City en op ongeveer een 190 km van Johannesburg. Dit gebied is volledig malariavrij. Pilanesberg is een van de grootste vulkanische gebieden ter wereld die 1.300 miljoen jaar geleden zijn ontstaan na een vulkanisch leven van een miljoen jaar. Geologisch is het derhalve een zeer interessant gebied. Dit natuurgebied werd verkregen in 1969 en na het nodige onderzoek werd het park geopend op 8 december 1979. Alle inwoners met hun toebehoren werden verwijderd. Windmolens, mijnbouw voorzieningen, huizen en hekwerken werden eveneens verwijderd, evenals vegetatie die er niet thuishoorde. Inheemse planten kwamen er voor in de plaats. Het grote gebied werd omheind en de operatie Genesis kon beginnen. De grootste wildverplaatsing ter wereld stond op het punt te beginnen. Niet minder dan 5.957 dieren in 19 verschillende soorten werden in het nieuwe park ondergebracht, waaronder 50 olifanten, 1937 impala en 19 bedreigde zwarte neushoorn. Vandaag de dag kent Pilanesberg Nationaal Park een zeer grote aantrekkingskracht en behoort het tot de top van beste parken om wild te observeren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Alle maaltijden, thee en koffie alsook twee activiteiten zijn inclusief de tarieven. Privaat voertuig voor en groep of familie, supplement van 5060 rand/voertuig per dag 
- Conservation Fee is niet inbegrepen en ter plekke te betalen: 145 rand/pp
Kinderen: 
- Onder de 12 jaar mogen kinderen mee op gamedrive, mits de toestemming van het bestuur of ranger.  
- Kinderen onder 6 jaar mogen niet mee op gamedrive.
- Standard kamer: maximum twee volwassenen
- Family Suite: Maximum vier volwassenen en twee kinderen onder 12 jaar. 
- Executive Suite: Maximum twee volwassenen en twee kinderen onder 12 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in