GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Safari Lodge

91kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Under One Botswana Sky
939.81 m | Lat:S 17° 48' 22" Long: E 25° 8' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Chobe Safari Lodge is gelegen in Kasane aan de oevers van de Chobe rivier en grenst vrijwel letterlijk aan het Chobe Nationaal Park. Niet ver weg van de lodge is zelfs de ontmoetingsplaats van vier Afrikaanse landen, zijnde Botswana, Namibie, Zimbabwe en Zambia. Chobe Safari Lodge is naar onze mening meer dan een schitterende locatie om erop uit te trekken in deze zeer unieke regio. Komt daarbij dat locaties zoals de Caprivi strook in Namibie, en de Victoria Watervallen in Zimbabwe, heel makkelijk te bereiken zijn, al dan niet door middel van transfers. De lodge werd recentelijk gerenoveerd en gasten hebben verschillende opties wat betreft comfort en luxe en dit binnen alle mogelijke budgetten. Er zijn tal van kamer type, van een 'eenvoudige', typische Afrikaanse rondavel, tot een ruime luxe kamer met uitzicht op de Chobe rivier en de tropische tuin.

Gasten mogen alvast op de twee oren slapen dat ze hier van begin tot het einde worden verwend. Een exotische tuin met groot zwembad en open bar en directe toegang tot de Chobe rivier, is alvast een goede startplaats om te genieten. Wat dacht u van een heerlijke cocktail bij het zwembad, genietend van een schitterende zonsondergang. Ook op culinair vlak ontbreekt het de gasten hier aan niets. Zowel 's ochtends als 's avonds volgen uitgebreide buffetten, met een brede waaier aan keuzes zodat je zeker niet met honger van tafel zal gaan.

Vanuit Chobe Safari lodge zijn er tal van activiteiten, waaronder gamedrives of bootcruises in het Chobe Nationaal Park, en dit onder begeleiding van een ervaren ranger/gids. Een begeleid bezoek aan een authentiek dorp. Daguitstap of meerdaagse excursies naar de beroemde Victoria Watervallen, panoramische vluchten over de unieke natuur, en nog tal van andere opties behoren tot de mogelijkheden. De meeste bezoekers opteren echter voor de 'kant en klare' pakketten, wat als voordeel heeft dat er geen extra onvoorziene kosten meer bijkomen. Ook hier zijn er twee, drie om meerdaagse opties mogelijk. Zeker is dat Chobe Safari Lodge een meer dan absolute aanrader is, zeker wat betreft prijskwaliteit veruit een van de beste lodges in de regio.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking
- Tijdens het hoogseizoen (1/4-30/11) zijn BB en RO tarieven niet van toepassing. Hierdoor zijn de 2- of 3-daagse pakketten prijs/kwaliteit voordeliger. De BB en RO tarieven zijn alleen op aanvraag tijdens laagseizoen en voor last-minute boekingen.
- 2 nachten DBB-arrangement: inclusief 2 nachten in een luxe kamer, 2x ontbijt, 2x diner, 1x boatcruise, 1x game drive en 1 dag park fees.

- 2 nachten FB-arrangement: inclusief 2 nachten in een luxe kamer, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, 2x boatcruises, 2x game drives en 3 dagen park fees.
- 3 nachten FB-arrangement: inclusief 2 nachten in een luxe kamer, 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, 1x boatcruise, 1x game drive, 1x prive-bootcruise, 1x uitstap naar Vic Falls (zonder gids) en 2 dagen park fees.

TIP: Gezien de unieke ligging, gunstige prijskwaliteit en de zeer volledige pakketten die worden aangeboden, is Chobe Safari Lodge een zeer geliefde lodge en is de vraag heel groot. Het is dan ook verstandig niet te lang te wachten met reserveren, om teleurstelling te voorkomen.

Maaltijden 2024
-Engels Ontbijt: 35 US$/volw en continentaal ontbijt: 20 US$
-Lunch (buffet): 35 US$/volw en kindermenu: 20 US$/kind (5-11j)
-Avondmaal (buffet): 45 US$/volw en 20 US$/kind (5-11j)
-Dinner cruise: 80 US$/volw en 40 US$/kind (5-11j)

Activiteiten 2024 (park fee 20 US$ niet inbegrepen, tenzij anders vermeld)
-gamedrive (3 u): 63 US$/volw en 31 US$/kind (5-11j)
-boat cruise (3 u): 63 US$/volw en 31 US$/kind (5-11j)
-prive-boottocht (min. 2u, max 6 pers.): 81 US$/pp
-Vissen in Namibie (max 3 pers.): 306 US$/uur
-Village walk in Namibie (2 u): 63 US$/volw en 31 US$/kind (5-11j)
-game drive halve dag (6 u, min. 4 pers.): 125 US$/volw en 63 US$/kind
-game drive volledige dag met picknick lunch (10 u, min 4 pers.): 188 US$/volw. en 94 US$/kind
-Daguitstap naar Vic Falls unguided: 138 US$/volw. en 69 US$/kind
-Daguitstap naar Vic Falls guided: 325 US$/volw. en 163 US$/kind
-Scenic Flight (30 min.): 150 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie kamer! Prachtige afwerking. Meer luxe dan de voorbije dagen, wat dan weer leuk is om beter uitgerust en frisser aan de terugreis te beginnen. Leuk om zowel à la carte (restaurant) als BBQ te kunnen eten, wat telkens in een andere setting gebeurde. Overal (onthaal, activiteiten, bar, beide restaurants, medewerkers op het domein) zeer vriendelijke en behulpzame mensen! Drukkere beleving dan de voorgaande dagen (zo waren we met 40 - dus 4 volle jeeps - om op ochtenddrive te vertrekken), maar iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Het was echt nodig om de transfert van de lodge naar Vic Falls te vervroegen van 0900 uur naar 0800 uur : aan de grens was het bijzonder druk door gelijktijdige aankomst van verschillende grote groepen toeristen en werden we eens over de grens terug ingedeeld bij een andere groep, waarvan er die nacht 2 ziek bleken en in het ziekenhuis van Vic Falls waren voor controle. Shearwater heeft op onze vraag dan thv Vic Falls een 2e voertuig voorzien om diegenen die naar het ziekenhuis wilden om hun familie op te pikken naar het ziekenhuis te brengen en de rest (ong 10-tal) naar de luchthaven te brengen, waar we uiteindelijk zijn aangkomen rond 1130 uur voor een vlucht die vertrok om 13.05 uur. Veel speelruimte was er dus niet meer.

Jochen Willems & Rosina Beirnaert (17-06-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in