GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mashatu Game Reserve

22kamers/units
Botswana | Tuli block | Pont Drift Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Rozanne Smith
529.73 m | Lat:S 22° 11' 31" Long: E 29° 7' 55" check-in: 15:00 tot / check-out: 15:00
Reserveer
Mashatu Game Reserve ligt in het noordelijk gelegen Tuli Game Reserve, grenzend met Zuid-Afrika. Gasten hebben de optie om te kiezen tussen de luxe van Mashatu Main Camp of de rustieke uitstraling van Mashatu Tent Camp. Vanaf 1 juni 2020 kunt u ook kiezen voor Mashatu Euphorbia, de luxury villa
Ze hebben een bijzondere uitstraling en werden in Afrikaanse sfeer opgetrokken. Het tentenkamp geeft je meer het buitengevoel. Alle gamedrives vinden plaats op het domein en hier bevindt zich een grote waaier aan verschillende wildsoorten, denk maar aan olifanten, leeuwen, luipaard, wilde honden en heel wat antilopensoorten. Het avondmaal in Mashatu wordt geserveerd in de typische Afrikaanse Boma, in open lucht bij het kampvuur. Buiten de gamedrives worden ook heel wat andere activiteiten georganiseerd, denk maar aan een fiets safari, culturele toer, wandelsafari of safari te paard.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Prijzen zijn inclusief twee activiteiten (2 gamedrives in open 4x4 met ranger of 1 gamedrive en 1 game walk) per overnachting, alle maaltijden en snacks, transfers van en naar Pont Drift grensovergang en Limpopo Valley Airfield (op vaste tijden). 


Extra activiteiten 2024 (vooraf te boeken):

- Safari per fiets (voor- of namiddag): 65 US$/pp
- Safari te paard (voor- of namiddag): 80 US$/pp
- voetsafari (voor- of namiddag): 75 US$
- Gebruik van de photographic hide (halve dag): 90 US$/pp
- Gebruik van de photographic hide (volledige dag): 160 US$/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Pont Drift (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in