GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bonne Esperance

23kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Michelle Jelbert
120.86 m | Lat:S 33° 56' 12" Long: E 18° 51' 59" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit charmante guesthouse is gelegen vlakbij het centrum van Stellenbosch. De Victoriaanse villa werd oorspronkelijk gebouwd in 1901 en straalt nog steeds eenzelfde charme en warme sfeer uit van toen. Bonne Esperance is op wandelafstand van de historische binnenstad van Stellenbosch, waar ook tal van restaurants, brasseries, kunstgalerijen, musea en winkels zijn. Tijdens de wintermaanden van 2019 kreeg het guesthouse een grondige opknapbeurt van binnen en van buiten. De kleinere kamers werden ruimer gemaakt en door de keuze van lichtere, natuurlijke stoffen en kleuren hebben de kamers nu een lichter en ruimer gevoel, zonder de gezellige, warme sfeer van het oude gebouw uit het oog te verliezen.

Er zijn 15 kamers, waarvan 8 deluxe kamers die beschikken over een eigen balkon of terrasje met zicht op de binnentuin, 5 classic kamers zonder balkon en nog 2 gezellige en mooi ingerichte loft-kamers. Deze zijn voorzien van alle hedendaags comfort zoals airconditioning, wifi, televisie, minibar, thee en koffie en ook een haardroger. In de binnentuin kan je rustig ontspannen aan het zwembad waarin je even kan afkoelen tijdens de warme zomermaanden.

Sinds 2014 heeft Bonne Esperance ook 6 studio-appartementen en recenter hebben ze daar nog een Honeymoon suite en een volledig appartement met 1 slaapkamer aan toegevoegd. Deze optie is een prima alternatief voor diegenen die meer privacy willen en op basis van self-catering wensen te overnachten. De studio-appartementen liggen op slechts 50 meter van de guesthouse, eveneens in een Victoriaans gebouw. De studio-appartementen beschikken over een eigen badkamer, wifi, airconditioning, satelliettelevisie, en is daarenboven nog voorzien van een eigen ingerichte keuken en een leef- en eetruimte. Voor gasten die in de guesthouse zelf verblijven is het ontbijt inbegrepen. Andere gasten kunnen, indien gewenst en op aanvraag, ook ontbijten in de guesthouse. Hier kunnen ze genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de ontbijtzaal of buiten op de veranda. Verder kunnen ze steeds rekenen op een aangenaam, vriendelijk onthaal.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen vanaf 6 jaar welkom. Er zijn slechts twee triple kamers waar een derde bed kan worden bij gezet voor een kind of extra volwassene. in de one bedroom appartment is een slaapzetel voorzien waar 1 kind of extra volwassene kan delen. Prijs voor de extra persoon is 635 rand per nacht (incl. ontbijt in de lodge, maar zonder ontbijt in het appartement)
- Bed levy (toeristische taks) van 1.15% is in het tarief inbegrepen.
- Gasten moeten voor 19 uur inchecken of vroegtijdig verwittigen van hun late komst. Een late arrival fee van 250 rand zal aangerekend worden indien u na 19u incheckt.
- De appartementen en de Honeymoon suite zijn op basis van self catering. Ontbijt kan in de lodge genuttigd worden maar dient vooraf besteld te worden aan een meerprijs van 165 rand per persoon
- ontbijt wordt geserveerd tussen 7u en 9u30 (weekends en feestdagen vanaf 7u30). Indien u vroeger zou vertrekken, kan u de dag voordien een ontbijtpakket aanvragen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prima gelegen om Stellenbosch te voet te bezoeken

Inge Huybrechts & Ian Roeland (27-11-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in