GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Red Dunes Lodge

4 26kamers/units
Namibie | Hardap | Kalkrand Namibische eigenaar/uitbater(s): Sabine Hoppe
1224.51 m | Lat:S 24° 5' 28" Long: E 17° 38' 45" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Genieten van de Kalahari woestijn kan je voortaan ook in stijl dank zij de twaalf individuele cottages op het domein van Kalahari Red Dunes Lodge. De buitenmuren van de cottages zijn een combinatie van kleimuren en canvas en dit met typische traditionele Afrikaanse rieten daken. De leefruimte van elk pension varieert van 50 tot 60 m2. Gasten kunnen zowel voor het middag- als avondmaal en ook lunch gebruik maken van het lokale restaurant dat zoveel mogelijk met verse producten werkt. Verder zijn er gamedrives mogelijk in de Kalahari woestijn, of je kan deelnemen aan begeleide wandelingen die variëren tussen de 5 en 20 km. Er zijn mountainbike en wandelroutes die uitgestippeld zijn. Wie dit wenst kan ook deelnemen aan de Trans Kalahari Walk. Een tweedaagse wandeling door de duinen, met twee overnachtingen in Kalahari Red Dunes Lodge en een nacht in een luxe tent in de duinen. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de receptie en bij kamer 5, 6, 7.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Maximum 2 kinderen bij de ouders op de kamer ( in een familiekamer). Van 4 tot 12 jaar= kinderprijs.
Trans Kalahari trail wordt aangeraden voor kinderen van 12jaar en ouder. Bij deelname door jonge kinderen zijn de ouders verantwoordelijk.

Maaltijden 2023:
- Lunch: 350 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Nature drive/Gamedrive (2u, 's ochtends): 750 N$/pp
- Sundowner, incl.drink (2u): 863 N$/pp
- Begeleide wandeling (3-4u): 563 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Nature drive/Gamedrive (2u, 's ochtends): 813 N$/pp
- Sundowner, incl.drink (2u): 938 N$/pp
- Begeleide wandeling (3-4u): 738 N$/pp
- Kahalari nacht- avond game drive en 1 nacht verblijf in het camp (min 2 nachten boeken): 5738 N$/pp 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWild
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Kalkrand (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in