GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ganora Guest Farm

3 11kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Nieu Bethesda Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hester Steynberg
1376.8 m | Lat:S 31° 51' 16" Long: E 24° 35' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ganora Guest Farm is slechts 7 kilometer verwijderd van het historische Nieu-Bethesda en het gekende Owl House en ligt 52 km ten noorden van Graaff-Reinet. Deze werkende boerderij is een totaal andere belevenis dan dat u gewend bent van eender andere accommodatie. De geschiedenis van Ganora overspant zich over 270 miljoen jaar en biedt een schat aan fossielbeddingen en muurschilderingen van de San (Bosjesmannen).

Het gastenhuis beschikt over kleinere standaard kamers met queen of twin bedden, maar heeft ook 3 grotere kamers, allen met kingsize of twin bedden. Indien deze kamers geboekt worden is het ontbijt steeds inbegrepen.
Gasten kunnen kiezen voor de Khoi San Cottage welke beschikt over een kamer met queen bed en eigen badkamer. Aanpalend deze kamer is er een kleine kamer met stapelbed en dan is er nog een derde kamer met 2 aparte bedden. Er is tevens een tweede badkamer, een living en volledig ingerichte keuken met terras en BBQ. Deze cottage wordt steeds verhuurd zonder maaltijden, maar u kan wel alle maaltijden nuttigen op de boerderij. Let wel dat deze vooraf dienen geboekt te worden! Wie wil ontspannen in de vrede en rust zal deze Karoo gastvrijheid ten zeerste weten te waarderen.

Voor de meer avontuurlijke zijn er een brede waaier aan activiteiten zoals het spotten van vogels, mountainbiken, 4x4 trails en heel wat wandel en bergbeklimmingen die mogelijk zijn.

Opmerking

- Kinderen tot 12 jaar aan kindertarief.

- Indien je wenst te dineren dient dit ten laatste enkele dagen vooraf geboekt te worden. In Nieu Bethesda zelf zijn enkele kleine etablissementen waar je snacks en kleinere maaltijden kan verkrijgen.
- Ganora Guest farm ligt 60 km ten noorden van Graaff-Reinet

Maaltijden

- Lunch: 100 rand/pp
- Avondmaal (2-gangen): 190 rand/pp
- Avondmaal (3-gangen): 210 rand/pp

Activiteiten

Bushman rock art: 140 rand/pp
- Anglo-boerenoorlog engravings en verhaal: 140 rand/pp
- Medicinal plant walk: 150 rand/pp
- Private museum tour on fossils and bushman artifacts: 85 rand/pp
- Guided walk fossils and bushman: 250 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Open haardWasserijFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

spijtig genoeg een beetje te ver uit onze route

Familie Vandenabeele (22-04-2014)

onze accommodatiesin Nieu Bethesda (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in