GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shindzela Tented Camp

6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
429.52 m | Lat:S 24° 24' 26" Long: E 31° 18' 50" check-in: 13:00 tot 14:00 / check-out: 11
Reserveer
Shindzela Tented Kamp is gelegen in het beroemde Timbavati Privaat wildpark en is aangrenzend met het Kruger Nationaal Park, die nota bene geen omheining heeft aan die zijde zodat dieren vrij kunnen bewegen. In het kamp wordt energie opgewekt door middel van zonne-energie. De tenten onder canvas zijn opgesteld bij een waterput. Shindzela is een klein kamp waar slechts 16 gasten tegelijkertijd kunnen verblijven waardoor een persoonlijke sfeer en dienst gegarandeerd blijven. Safaritochten worden georganiseerd te voet of met open landrover. De rangers die je meenemen op speurtocht zijn super ervaren en maken je safari onvergetelijk. De meeste van hen zijn letterlijk opgegroeid in het Timbavati Reserve en kennen de locaties door en door.

Een dag begint wanneer u rond 13u aankomt in het privaat wilddomein. Daar staat (in de meeste gevallen) het voltallige personeel u op te wachten voor een welkomstdrankje, waarna u naar de kamers wordt gebracht om uw bagage onder te brengen. Even later volgt een complementaire lunch (meestal een buffet).

In de namiddag is er tijd om aan het zwembad te vertoeven, genieten van een boek of de natuurlijke omgeving. Rond 15 uur is het 'High Tea' met versnaperingen. U maakt dan kennis met de locale ranger(s) die u een 3 kwartier later gaan vergezellen op een safaritocht in open jeep door de vrije natuur op zoek naar het wild. De rangers hebben een enorme ervaring in het zoeken naar prooi en roofdieren (u wordt gewapend begeleid door een spoorzoeker en chauffeur/gids) De tocht duurt rond de 3 uur a 3.5 uur (onderweg hebt u een complementaire snack met aperitief).

Later op de avond wordt u terug in het kamp verwacht waar het kampvuur reeds klaar staat. Even tijd voor het afspoelen (en doorspoelen) van het stof, om daarna de wildste verhalen te vertellen bij het kampvuur over de afgelopen dag. Avondeten wordt geserveerd in buffetstijl in een open Boma, onder een schitterende sterrenhemel. Op de meeste plaatsen nuttigen de rangers mee met u de maaltijd.

De volgende ochtend wordt u vroegtijdig gewekt om deel te nemen aan de ochtenddrive (5.30am) op zoek naar meer wild of een 'kill' van de voorbije nacht (2 tal uur). Terug aangekomen in het kamp wacht u een eerlijk ontbijt (buffetstijl, eieren op bestelling).

Opmerking:
- Inbegrepen 3 maaltijden, thee en koffie alsook water van de dispenser en 2 gameactiviteiten (ochtendwandelsafari en/of gamedrive en een namiddag game drive).
- Wifi beschikbaar in de lodge
- Conservation levy:  370 rand per persoon cash te betalen in de lodge
- Vehicle Permit: 160 rand per voertuig, contant te betalen aan het Timbavati hek (beiden zijn onderhevig aan verandering)

Kinderen
- kinderen +10 welkom.
- kinderen ouder dan 12 aan het volwassen tarief.
- indien een kind deelt met 1 volwassene, is het volle tarief voor beiden van toepassing
- Er is slechts 1 triple tent waar een kind de kamer kan delen met twee volwassenen of waar 3 volwassenen kunnen delen waarbij geen single supplement wordt gerekend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

BosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in