GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dundi Lodge

11kamers/units
Zuid-Afrika | Kalahari | Augrabies Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Berto van Zyl
632.49 m | Lat:S 28° 37' 51" Long: E 20° 19' 21" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dundi Lodge ligt op amper 3 km van de wereldberoemde Augrabies Falls (een van de vijf grootste watervallen ter wereld) en beschikt over 11 prachtig ingerichte kamers. Het decor, de sfeer en de luxe die dit gastenverblijf uitstraalt, wordt internationaal en nationaal zeer gewaardeerd. De aandacht voor kleine details maken dat er werkelijk aan alles is gedacht.

Op 40 kilometer afstand van de lodge bevindt zich eveneens een privaat wildpark dat toebehoort aan Dundi, dit vlak bij de oevers van de Oranje rivier en biedt prachtig uitzicht op de overhangende kliffen. Gasten zijn verzekerd van uitzonderlijke wildobservaties met een grote verscheidenheid aan antilopen, aardvark en aardwolf, eland, gemsbok en zwarte Springbok. De naam Dundi, Shibula was een zwarte neushoorn uit de dierentuin van Lissabon, Portugal en in 1991 werd het dier naar het reservaat overgehaald. In september 1994 werd haar eerste kalf geboren, een teefje genaamd Dundagos, wat betekent "we hebben iets bereikt" in de Nama taal.

Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten geboekt worden waaronder hengelen, 4 x 4 drives, river-rafting, game drives, mountainbiken, wandelingen, paintball, paardrijden, vluchten langs de Oranje rivier en vliegen in een heteluchtballon.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen jonger dan twee jaar verblijven gratis (bedje voorzien) op de kamer van de ouders. Kinderen ouder dan twee betalen volwassenetarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyConferentieruimteCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie locatie en goed gelegen t.o.v. Augrabies. Jammer dat er niet vermeld stond Dundi een eigen, en zeer goed restaurant heeft!

Keemink & Van Craenendonck (06-01-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in