GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mouille Point Village

3 21kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
5.72 m | Lat:S 33° 54' 2" Long: E 18° 24' 9" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Mouille Point Village is ideaal gelegen, vlak bij het Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town Stadium en op een steenworp van een van Kaapstads meest gezellige boulevard, restaurants en terrasjes. Het omvat appartementen die een prachtig uitzicht hebben op de Atlantische Oceaan of Tafelberg en Signal Hill. Dit appartementshotel beschikt over verschillende types van accommodatie, studio's, een en twee slaapkamers tellende appartementen met alles erop en eraan. Modern interieur, volledig ingerichte keuken, televisie met satelliet decoder, dvd-speler, enz. De appartementen worden dagelijks individueel schoongemaakt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen -2 blijven gratis bij de ouders, mits een bijdrage voor het babybedje (tussen de 250 a 375 rand, afhankelijk van het seizoen).
Extra persoon op de kamer: sofabed geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen -12j. Bijzetbed: geschikt voor 1 persoon. Prijzen tussen R625/pn en R825/pn, afhankelijk van het seizoen.

Piekperiodes: Verplicht minstens 3 nachten te reserveren
- 3 februari tot 8 februari 2019
- 20 december 2019 tot 5 januari 2020

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegangFaxCopyKeukenDVDVideo

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten