GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Emily Moon River Lodge

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Simon en Di Valentine
20 m | Lat:S 34° 0' 36" Long: E 23° 22' 22" check-in: 14:30 tot 18:00 / check-out: 11:30
Reserveer
Emile Moon River Lodge is genesteld tussen inheemse melkhoutbomen, in een prachtig natuurgebied met open moeras, omringd door majestueuze bergen. Je hebt hier adembenemende vergezichten, een dramatische sterrenhemel en een perfecte bestemming voor een welverdiende vakantie, midden de natuur. Je kan Emily Moon een schatkist van verzamelingen uit de wereld noemen. De eigenaars maakte vele wereldreizen en brachten telkens mooie souvenirs mee waarmee ze het gastenverblijf verfraaiden. De lodge beschikt over 10 eenheden, die eveneens zijn ondergebracht in de inheemse tuin en het zicht hebben over de moerassen en de Bitou rivier. In totaal zijn er 6 Luxury Suites, twee Honeymoon Suites, en twee Family Suites. Allemaal zijn ze afgezonderd van elkaar zodat er voldoende privacy heerst. Het voelt een beetje als thuiskomen wanneer je een van de bungalows betreedt. Telkens veel ruimte en heel veel gevoel voor detail, afwerking, comfort en vooral, veel gezelligheid. Er is een eigen leefruimte met satelliet televisie, vloerverwarming, gratis draadloos internet, een plafondventilator, minibar en een open haard. De Family Suites zijn ontworpen voor twee volwassenen en twee kinderen. Suite 3,7,8 en 9 hebben tevens een buitendouche, voor als je echt een wil zijn met de natuur. Suite 9 en 10 hebben een eigen tuin en een boomhut vanwaar je een mooi zicht hebt. Suite 1 en 8 hebben vanuit de leefruimte zicht op de rivier. Er is ook nog The River House, self-catering accommodatie. Het is een echt familiehuis dat op slechts 5 minuten van de lodge gelegen is. Deze telt 7 kamers, waarvan twee kamers op de loft, bestemd voor kinderen. Er zijn vijf badkamers in het huis, en er zijn vier buitendouches voorzien. Het huis ligt aan de Piesang rivier. Om het geheel af te werken, telt het huis ook een eigen boma (met kampvuur), een groot terras en een plunge pool.

Emily's Restaurant is van einde en ver bekend voor haar uitstekende keuken. Hier wordt gewerkt met verse producten, vaak ook in eigen tuin gekweekt. Het menu wordt aan de seizoenen aangepast en van bij het voorgerecht tot bij het nagerecht zijn het telkens heerlijke 'schilderijtjes' die op het bord worden getoverd. Alles doorspoelen kan je altijd nog in Simon's Bar. De lodge is ook ideaal gelegen om te gaan kanovaren, fietsen, wandelen, zwemmen, en is ideaal gelegen als uitvalsbasis om het Garden Route Nationaal Park te ontdekken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Wie gebruik wil maken van Emily's Restaurant kan best vroegtijdig boeken (in het hoogseizoen tot twee maanden vooraf). Gasten die logeren in Emily Moon krijgen prioriteit.

Kinderen:
- Toegelaten in de familiesuites: max 2 volw+2 kinderen en 1 baby
- Babysitter op aanvraag, enkel 's avonds: 60 R/uur

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten