GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Knysna Country House

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Erik Ekkelkamp
44.3 m | Lat:S 34° 3' 36" Long: E 23° 5' 11" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Knysna Country House is gelegen in een bosrijke omgeving in Hunters Home, een buitenwijk van Knysna. Wie graag golf speelt zal zich gelukkig prijzen want zowel Pezula als de Knysna golfbaan zijn nog geen 5 minuten verwijderd van het gastenhuis. Gasten hebben de keuze uit verschillende type accommodatie, dat kan zijn van standaard kamer met ontbijt of zelfs de optie om een selfcatering flatje te betrekken. Vogelliefhebbers zullen in de tropische tuin een verscheidenheid aan vogels zien, waaronder de funky African Hoepoe, de inheemse Knysna Loerie, de elegante Double Collared sunbird, alsook de zwart en wit gevlekte Helmeted Guinea Fowl (parelhoender). Tijdens de warme zomermaanden biedt het grote zwembad de nodige afkoeling. Nederlanders Ypie Kingma en Erik Ekkelkamp zijn de managers van het gastenverblijf, zij kozen in 1999 voor Zuid Afrika en hebben heel wat ervaring op het vlak van toerisme en maken zeker dat een verblijf in dit gastenhuis een memorabel wordt.
Opmerking:
- Minstens 2 nachten tijdens het oesterfestival en de paasvakantie en minstens 3 nachten in de kerst- en nieuwjaarsperiode.

Kinderen:
Kinderen ouder dan 6 jaar welkom. Enkel in de Luxury room kunnen 2 volw. en 1 kind (6-11 j) of 3 volw. In de Family Room kunnen max 4 personen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijk onthaal, zeer behulpzame mensen,

Mr/s Adriaenssens en Mr/s Haagdorens (29-02-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in