GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Africa on Foot Safari Camp

3 5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Wim en Arina Pretorius
527.91 m | Lat:S 24° 33' 14" Long: E 31° 11' 49" check-in: 12:30 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Africa on Foot is een zeer rustiek kamp en de klemtoon ligt op Bush Walks, die onder begeleiding van professionele rangers geschieden en die bijdragen tot een heel unieke beleving in het observeren van wild en de open natuur. Klaserie Private Nature Reserve is een onderdeel van het Greater Kruger Nationaal Park en heeft geen omheiningen die beide natuurgebieden van elkaar scheiden. Africa on Foot Safari Camp beschikt over vijf chalets in een intieme en persoonlijke safari sfeer. Het hoofdkamp is gelegen nabij een kleine waterput aan de voorkant van het kamp met het Drakensgebergte op de achtergrond. Bij mooi weer wordt het avondmaal geserveerd in de boma, waar het kampvuur reeds brandt en je kan genieten van een heerlijke maaltijd onder een prachtige sterrenhemel.

Tijdens gamedrives worden gasten begeleid door ervaren en professionele rangers en kunnen ze genieten van een rijk natuurgebied met veel wild, waaronder leeuw, luipaard, olifant, neushoorn, buffel, hyena's, nijlpaarden, giraffen, zebra's en een hele reeks van andere wilde dieren. In aanvulling op game drives zijn er ook bushwalks en night drives zodat gasten een volledig spectrum van safari-activiteiten kunnen beleven.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen +5 welkom, gamedrive mits overleg met ouders, voetsafari enkel +16. Niet inbegrepen is de Klaserie Conservation Levy R300 per persoon, per totale verblijf (2020: R250/pp per nacht), tevens niet inbegrepen is de bed levy (2020: R438/pp/per nacht. De Timbavati Gate Fee, per voertuig aan R140, ter plekke bij de toegang te betalen. Betaling geschiedt met Visa of Master Card.

Full Board: omvat alle maaltijden, overnachting, gamedrives en/of bush walk, thee en koffie
Fully Inclusive: omvat alle maaltijden, overnachting, gamedrives en/of bush walk, alle lokale drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch), thee en koffie

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in