GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

nThambo Tree Camp

3 5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Wim en Arina Pretorius
453.92 m | Lat:S 24° 17' 28" Long: E 31° 13' 49" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
nThambo Tree Camp is in handen van Wim en Arina Pretorius, gelegen in het geliefde Klaserie Game Reserve, en dit reeds sinds de jaren 1940. Klaserie maakt onderdeel uit van het wereldberoemde Greater Kruger Nationaal Park en heeft geen omheiningen die beide natuurgebieden van elkaar scheiden. Dat wil zeggen dat de dieren zich vrij kunnen bewegen tussen de verschillende concessies. nThambo Tree Camp beschikt over vijf chalets op stelten en dus op boomhoogte, vandaar de verwijzing naar Tree Camp. Er heerst een gezellige intieme en persoonlijke sfeer, wat tevens bijdraagt tot een ontspannen en aangename safari ervaring. Het hoofdkamp is gelegen nabij een kleine waterput in de voorkant van het kamp, met het Drakensgebergte op de achtergrond. Bij mooi weer wordt het avondmaal geserveerd in de boma, waar het kampvuur reeds brandt en je kan genieten van een heerlijke maaltijd onder een prachtige sterrenhemel. Tijdens gamedrives worden gasten begeleid door ervaren en professionele rangers en kunnen ze genieten van een rijk natuurgebied met veel wild, waaronder leeuw, luipaard, olifant, neushoorn, buffel, hyena's, nijlpaarden, giraffen, zebra's en een hele reeks van andere wilde dieren. In aanvulling op game drives, zijn er ook bushwalks en night drives zodat gasten een volledig spectrum van safari activiteiten kunnen beleven.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen + 12 welkom; zij betalen het volwassenen tarief

- Full Board: omvat alle maaltijden, overnachting, gamedrives en/of bush walk, thee en koffie
- Fully Inclusive:omvat alle maaltijden, overnachting, gamedrives en/of bush walk, alle lokale drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch), thee en koffie
- niet inbegrepen zijn premium internationale dranken
-  Klaserie conservation levy @ 480 rand/pp per night  is niet inbegrepen en zal bij de reservatie extra gerekend worden
- Timbavati Gate Fee @ 310 rand per voertuig voor self-drive is betaalbaar aan de toegangspoort (cash of credit card)
- transfers tussen Hoedspruit/Eastgate en nThambo Tree Camp: 500 rand per persoon per transfer


Typische dagindeling: (deze tijden kunnen veranderen per seizoen, controleer even de correcte tijden ter plaatse bij aankomst):

- 13u: Aankomst nieuwe gasten
- 14u30: lunch en kennismaking met de ranger
- 15u30: Vertrek namiddag gamedrive met drankje en versnaperingen bij zonsondergang en een korte kennismaking met nachtdieren tijdens de nachtdrive
- 19u30: Terugkomst in de lodge
- 20u30: avondmaal

- 5u(zomer)/5u45(winter): U wordt gewekt en kan genieten van thee, koffie en koekjes en vertrekt dan op ochtend gamedrive met onderweg een stop voor koffie, thee of warme chocolademelk met koekjes
- 9u: Terugkomst van de gamedrive en ontbijt
- 11u: Mogelijkheid tot wandelsafari, indien u deze dag vertrekt, moet de kamer om 11u leeggemaakt zijn.
- 13u: Aankomst nieuwe gasten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in