GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Grootvlei on the Dunes

3 4kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Lambertsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Coenie Visser
9 m | Lat:S 32° 8' 0" Long: E 18° 18' 19" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Skulphuisies on the Dunes of Grootvlei on the Dunes, 't is maar hoe je het bekijken wil. Deze zogenaamde seashell cottages, een honeymoon suite en drie dubbele kamers, liggen boven op een duin en hebben een prachtig zicht over de Atlantische Oceaan. Alle cottages zijn prachtig gedecoreerd met de inspiratie gehaald bij de zee en het strand. De honeymoon suite heeft een unieke badkamer met open dak en gedecoreerd met zeeschelpen, eerlijk om hier relaxed te baden terwijl je kan kijken naar een prachtige open sterrenhemel.De kamers zijn opgetrokken in typische Westkust latjieshuis stijl waarbij gebruik wordt gemaakt van riet. Een gemeenschappelijke keuken voor alle gasten is beschikbaar maar je zal merken dat er lokaal heel wat goede restaurants zijn die het ontdekken waard zijn. Dit logement is eens iets anders en wie wil genieten van het geruis en de geur van de zee in een charmant buitenverblijf zal deze locatie zeker waarderen, zeker de romantische zielen! Enige minpuntje is dat de kamers geen echt zicht op zee hebben.
Opmerking: Kinderen +16 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Lambertsbaai (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in