GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Grootvlei Guest Farm

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Lambertsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Coenie Visser
8.8 m | Lat:S 32° 8' 52" Long: E 18° 18' 37" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Grootvlei Guest Farm ligt op amper 6 kilometer zuidelijk van Lambertsbaai en op slechts enkele meters van de Atlantische Oceaan. Het gastenhuis werd in 2008 volledig nieuw opgebouwd van een kleine zogenaamde seaside cottage tot een volwaardig gastenhuis met 7 kamers. Het gastenhuis ligt vrijwel geisoleerd van alle andere huizen in de omgeving en dat maakt dat je niet alleen kan genieten van de klank, geur en de golven van de oceaan maar dat je ook omringd bent door niets anders dan natuur. Wees dus niet verrast dat je een duiker, kleinste antilope, andere bokken en zelfs walvissen kan waarnemen. Alle zeven kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en hebben eigen badkamer met douche. Verder beschikt elke kamer over satelliet televisie, een eigen koffie en thee stand en kluisje. Het gastenhuis beschikt ook over verschillende veranda's en binnenplaatsen, opnieuw zeer mooi gedecoreerd. Je voelt meteen bij het binnenkomen dat het huis een ziel heeft en dat draagt alleen maar bij aan het comfort. Naast accommodatie bestaat er ook de mogelijkheid om feesten en conferenties in de aanpalende zaal te organiseren. Er is plaats aan meer dan 300 genodigden. Van begin tot het einde kan er gezorgd worden voor de catering en andere zaken die van belang zijn.
Opmerking: Kinderen +12 welkom
Aparte tarieven voor een persoon bij een nacht overnachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

we verbleven in oppiduin, IN de duinen bij de zee!

Van Renterghem Dirk (01-11-2011)

onze accommodatiesin Lambertsbaai (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in