GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Foresters Arms

34kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Mbabane Swazi eigenaar/uitbater(s): Esther
1318.52 m | Lat:S 26° 27' 20" Long: E 31° 1' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Forester Arms is een begrip in Swaziland. Reeds jaren komen vanuit heel de wereld bezoekers afgezakt naar deze locatie te midden de bossen. Zoals ze zelf zeggen is deze lodge een plaats met karakter en een koloniale sfeer die doet terugdenken aan ver vervlogen tijden. Toch is men erin geslaagd het oude en nieuwe te combineren door ervoor te zorgen dat het karakter van het huis is gebleven, met heel veel gevoel voor detail, maar dat er toch ook gedacht is aan hedendaags comfort. Zo is er zelfs gratis draadloos internet. Dat Forester Arms wat afgelegen is in de bossen, moet je er graag bijnemen, want je komt hier tenslotte voor de rust en de prachtige omgeving. Charme en een excellente dienst gaan hier hand in hand. Het is trouwens ook bekend voor haar uitstekende keuken en je kan er terecht voor alle maaltijden. Op zondag is er zelfs een buffet voorzien. In totaal zijn er 34 kamers die redelijk ruim zijn en allemaal beschikken over een eigen badkamer. Tevens hebben de kamers ook televisie en telefoon.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVWasserijZwembadBaby vriendelijk

In de kamers:

TelefoonWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen