GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Caza Beach

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Dominiek en Heidi
13.14 m | Lat:S 29° 45' 30" Long: E 31° 3' 57" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sinds half september 2013 zijn de Vlamingen Dominique en Heidi de nieuwe eigenaars van Caza Beach. Caza Beach is gelegen in La Lucia, vlakbij het hippe Umhlanga Rocks. In geen tijd wisten ze een 'oubollig' gastenhuis te transformeren in een modern, charmant, en vooral heel gezellig gastenhuis op amper 12 kilometer van Durban. Toen Heidi haar echtgenoot Dominiek in een lang verleden leerde kennen, vertelde hij haar vrijwel meteen dat het zijn droom was om ooit naar Afrika te verhuizen. Heidi dacht toen nog, 'laat hem maar dromen', en was zeker niet van zin om te verhuizen naar het buitenland, laat staan naar de andere kant van de aardbol. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en kijk nu is het gezin helemaal ingeburgerd en gelukkig in Kwazulu-Natal. Dominiek is geboren in Kenia, en is er ook naar school gegaan, alvorens in Belgie terecht te komen. Vandaar dan ook zijn droom om terug naar Afrika te keren. Bij alle familiefeestjes of bijeenkomsten met vrienden ging het op eender welk moment wel over Afrika. Die gesprekken konden uren en uren duren en Heidi wil met eigen ogen dan toch wel eens zien wat Afrika dan wel voor haar in petto had, en zo geschiedde.

Meer 'Quality time' als gezin spreken Heidi en Dominiek wel aan. De enorme werkdruk en weinig sociaal contact, maar ook de weinige tijd die ze met Liam kunnen spenderen, deden hen samen wegdromen van een plek onder de zon en die werd snel gevonden, meer bepaald in Umhlanga, een mondaine badplaats aan de Sunshine Coast, op enkele meters van het strand en de Indische Oceaan in Kwazulu-Natal. Die plek is een bestaand gastenhuis, Caza Beach. Het gastenhuis ligt in een exotische tuin met groot zwembad, maar was toe aan grondige verbeteringswerken. Het is september 2013 wanneer het gezin toekomt in Umhlanga en meteen gaan ze aan de slag. Alle kamers kregen een eigen thema, met zachte tinten en vooral veel aandacht voor detail. Badkamers werden vernieuwd en ook het meubilair in de kamers werd vervangen. Vanaf nu is satelliet televisie, airconditioning, minibar, draadloos internet, eigen toegang en lounge de standaard uitrusting van iedere kamer. Het resultaat van hun harde werk mag dan ook gezien worden en voor de prijs van de overnachting moet je het zeker niet laten!

Zoon Liam is helemaal open gebloeid sinds de verhuis naar Zuid Afrika. Zelfs de taal bleek voor Liam geen probleem. Hij vind het trouwens fantastisch dat hij maar een halve dag school heeft en dat Dominiek en/of Heidi hem steeds zelf kunnen wegbrengen en ophalen van school. Nu heeft hij ook veel tijd om nog meer aan sport te doen. In België speelde Liam voetbal en was Dominiek voetbaltrainer, en kijk, beide beoefenen hun favoriete sport, alsook rugby, nu in Zuid-Afrika en leren tegelijkertijd ook heel wat nieuwe mensen kennen. Het lijkt dat Dominiek, Heidi en Liam helemaal hun draai hebben gevonden. Het gezin is gelukkiger dan ooit en dat geluk delen ze graag met hun klanten die deze regio bezoeken. Niet alleen kreeg Caza Beach een prachtige transformatie, maar ook nog eens zeer lieve, gastvriendelijke eigenaars die er alles aan doen om het hun gasten naar hun zin te maken. Caza Beach, ongetwijfeld een adresje om te onthouden bij een bezoek aan de Durban regio, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft.

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Check in tussen 14u en 19u. Contacteer de lodge als je later zal arriveren. Indien later zal 150 rand extra gerekend worden. Geen check in na 22u

Kinderen
- Maximum twee kinderen op de kamer van twee volwassenen, met gebruik van een slaapzetel
- Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen
- Kinderen 2-11: aan kindertarief, inclusief ontbijt
- Kinderen 12-17 aan tarief derde persoon, inclusief ontbijt, max. 1 per kamer
- vanaf 18 jaar in eigen kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadWildBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Dominiek en Heidi hebben ons vriendelijk ontvangen, gaven met veel plezier meer uitleg over de omgeving. De kamer was ruim en verzorgd. Ontbijt was uitgebreid en lekker.

Mathieu Van de Velde en Ans Vervaeke (15-08-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in