GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Anderssons at Ongava

20kamers/units
Namibie | Oshana | Okaukuejo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ongava Game Reserve
1151.88 m | Lat:S 19° 21' 20" Long: E 15° 54' 11" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Anderssons at Ongava is gelegen aan de zuidelijke grens met het beroemde Etosha Nationaal Park (Anderssen Gate) in de 30 000-hectare, in privaat bezit zijnde Ongava Game Reserve. Deze vroegere boerderij werd volledig omgebouwd naar moderne standaards. Het vroegere hoofdhuis vormt nu de publieke ruimten met restaurant en bar alsook zwembad. Andersson's Camp beschikt over 20 zogenaamde Meru tenten, die alle uitkijken over de mopane bossen, typisch voor deze regio. De tenten zijn opgetrokken uit een mengeling van lokale stenen, canvas en hout, met een dubbele deur als ingang en en een kleine veranda, dat de uitloper is van het houten dek waarop de tent zich bevindt. Elke tent heeft zijn eigen badkamer met douche. Er zijn ook 2 familietenten, bestaande uit 2 aparte tenten, die verbonden zijn met een houten loopbrug. Onder de activiteiten in het kamp heb je onder andere excursies naar het Okaukuejo gebied van Etosha waar leeuw, olifant, cheeta, gemsbok, springbok, en hartebeest kunnen worden geobserveerd. Beroemde en unieke inwoners van Ongava zijn de breedlip- en puntlipneushoorns.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Full Board omvat de accommodatie, ontbijt, lunch en diner alsook alle taksen. Alle andere kosten (park fees, activiteiten, lunch, dranken,...) zijn ter plaatse te betalen.

- Fully inclusive omvat uw overnachting, alle maaltijden, twee activiteiten per dag, inkomgelden, wasserij en lokale drankjes. Eveneens inbegrepen is een Environment Levy van 1%, alsook alle taksen.

- Conservation levy is 1000 rand per persoon per dag.

Kinderen:
- Kinderen + 6 jaar welkom.
- Kindertarief: van 6 tot 16 jaar, wanneer de kamer delend met 2 volwassenen
- Minimum leeftijd voor walking safaris: 13 jaar
- Minimum leeftijd voor de neushoorn benadering: 16 jaar
- Families met kinderen -12 jaar moeten prive-activiteiten reserveren en betalen en is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid!
- Triple kamer: niet mogelijk voor 3 volwassenen

Maaltijden 2024:

- Lunch: 500 N$/pp
- Lunchpakket: 625 N$/pp

Activiteiten 2024:
- Gamedrive 's ochtends: 2750 N$/pp
- Gamedrive namiddag: 1625 N$/pp
- Nature walk: 625 N$/pp
- Night drive: 1375 N$/pp

Maaltijden 2025:

- Lunchpakket: 500 N$/pp

Activiteiten 2025:
- Gamedrive 's ochtends: 3125 N$/pp
- Gamedrive namiddag: 1875 N$/pp
- Nature walk: 750 N$/pp
- Night drive: 1625 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembad

In de kamers:

VerwarmingWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in