GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hamilton Manor

3 4kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Fran Hamilton
45.12 m | Lat:S 34° 2' 3" Long: E 23° 2' 9" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Paradise House is na renovatiewerken van naam veranderd, en staat nu bekend als Hamilton Manor Guesthouse. De nieuwe eigenares Fran Hamilton verwelkomt sinds 2015 haar gasten in een van hun vier luxe kamers met eigen badkamer of het ruime self-catering appartement. Wie hier logeert wordt wakker en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht. Het gastenhuis is gelegen in een rustige doodlopende straat op slechts 1 km van The Keys Waterfront en het centrum van Knysna. Hamilton Manor biedt haar gasten de gelegenheid om te proeven van een aantal van de vele attracties in en rond Knysna.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tijdens het paasweekend en het Knysna Oesterfestival gelden Piekseizoen tarieven, prijs op aanvraag beschikbaar. Kinderen onder 2 jaar verblijven gratis, boven 3 jaar dienen ze vergezeld te zijn door hun ouders. Elk kind dat met een volwassene deelt, betaalt het volledige bedrag, tenzij in de familiekamer (kamer 3) waar de 2 volwassenen een normaal tarief betalen en elke extra persoon R350pp. Kamers op basis van ontbijt op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Steile klim! Mooie locatie, mooi uitzicht. Zeer vriendelijk en warm onthaal! Uitleg over de omgeving gekregen.

Keemink & Van Craenendonck (06-01-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in