GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Colourful Manor Luxury Lodge

11kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gordonsbaai Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Paul en Marjolein Langeveld
124.39 m | Lat:S 34° 8' 49" Long: E 18° 54' 18" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Colourful Manor Luxury Lodge is de laatste nieuwe creatie van Nederlanders Paul en Marjolein Langeveld. De lodge ligt op ruim 4 hectare fynbos gebied. Bezoekers kunnen genieten van prachtige vistas over Valse Baai en Strand, met Tafelberg op de achtergrond. Dit luxe gastenhuis is werkelijk een pareltje op zich met moderne afwerking een veel gevoel voor kleur en detail. Alle kamers zijn tot in de puntjes afgewerkt en werkelijk van alle comfort en luxe voorzien die een wereldreiziger hoopt te kunnen genieten.Laat de regio een ideale uitvalsbasis zijn voor al wat de Kaap rijk is, walvissen observeren in Hermanus, erop uit in de wijnlanden, genieten van de vistas langs Kaap de Goede Hoop of een dagje genieten van alles wat Kaapstad te bieden heeft. Paul en Marjolein Langeveld. Zij zijn alvast niet aan hun proefstuk, hun eerste gastenhuis was Stellendal in Somerset West en hun tweede gastenverblijf was Sheperd's Land Country House, eveneens in Somerset West. Daar ze Shepherd's Land niet konden uitbreiden viel een nieuwe keuze op Gordonsbaai.

Paul en Marjolein verhuisden een hele tijd geleden vanuit Nederland naar Zuid-Afrika na een aantal jaren in Beijing te hebben gewerkt voor een groot Nederlands horecabedrijf. Het jaar voorafgaand aan de vestiging in Zuid-Afrika, waren ze op vakantie in de West-Kaap en besloten ze te emmigreren naar een land met natuurlijke schoonheid, een prachtig klimaat, ruimte en een meer ontspannen sfeer ten opzichte van het bedrijfsleven en leven in het algemeen. Hun kennis er ervaring maakt dat ze al gauw hun succes te boven groeien en op zoek moeten gaan naar nog meer ruimte, dit om vooral nog meer gasten te kunnen accommoderen en zo belanden ze in Gordonsbaai. Paul heeft ondertussen zo veel ervaring opgedaan in het bouwen en verbouwen, dat ze het meteen groots aanpakken, de transformatie van het oude, toen nog noemde Sweetwaters gastenhuis is een feit. Samen met een bevriend architect leggen ze de fundatie voor wat nu Colourful Manor Luxury Lodge is geworden.

Hoewel het hoofdgebouw,waar vroeger negen kamers waren in ondergebracht (ieder genaamd naar een van de Belgische provincies), er nog steeds staat, bleef niets over van de binnenmuren en moesten er zelfs buitenmuren aan geloven. Een volledige nieuwe vleugel werd aangebouwd, dit vlakbij een waterdam en met een haast onbeschrijfelijk mooi zicht over Valse Baai en op het Kaapse Schiereiland, dito Kaapstad. De bovenste ruimte werd volledig ingericht als ontbijt en ontvangstruimte met een groot dek dat verbonden wordt met de slaapkamers en conferentiezaal, door middel van een loopbrug. Het onderste gedeelte doet dienst als privé vertrek. Tijdens de lente en zomer kan vrijwel de gehele ruimte verbonden worden met de natuur en de omgeving dankzij een netwerk van schuiframen, waardoor de belevenis alleen nog groter wordt. Bij het zien van de ontbijtruimte zijn we al meteen onder de indruk en we hebben nog niet eens de kamers ontdekt. Ruimte en nog eens ruimte en vooral ook heel veel gevoel voor detail. Waar je ook maar kijkt, alles is tot in de puntjes afgewerkt. Een strak decor maar dan wel eentje met een ziel! Voormalig uitbater Jean Vermeiren 'Zijnen Hemel' is hier geen understatement gebleken, we zijn ervan overtuigd dat iedereen zichzelf hier wel best wil zien in de 'bovenste hemel'.

Ook de tuin heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Nieuwe terrassen en aanplantingen, een sprankelend zwembad en overal waar je kijkt, prachtige vistas over de baai en de wijnlanden. De elf kamers zijn allemaal verschillend van elkaar maar ook hier is het strakke maar warm aanvoelende aspect aanwezig. Alle kamers zijn ruim en heben een eigen badkamer met douche (de familiekamer heeft ook een ligbad) en beschikken over alle hedendaags comfort zoals vloerverwarming (voor tijdens de wat koelere wintermaanden), wifi en plasma televisies met satellietontvangst. Afhankelijk van het te spenderen budget kan er gekozen worden tussen kamers met zicht over Valse Baai of kamers met zicht op de Helderbergen. Geen van de kamers moeten alvast onderdoen in kwaliteit en afwerking. In 2014 kwam er de Garden View Cottage bij. Een ruime cottage met kamers die met elkaar in verbinding staan en een gedeelde leefruimte hebben. Deze biedt plek aan maximum vijf personen, heeft weliswaar niet het directe zicht over het brede panorama, maar geniet wel heel veel privacy.

Go Zuid-Afrika fotogalerij van Colourful Manor Luxury Lodge

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 3 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Seaview Rooms vanaf oktober tot begin januari minimum verblijf van 3 dagen en appartement minimumverblijf van 7 nachten.
Kinderen onder 3 jaar op aanvraag. Kindertarief van toepassing voor kinderen tot 12 jaar en kinderen van 13 tot 18 jaar aan 3e persoon tarief in Seaview en Mountain view kamers.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prima ligging,persoonlijk onthaal,heel verzorgd. De cappucino bij t ontbijt zou wel inclusief mogen zijn.

Everaert Peter (18-01-2012)

onze accommodatiesin Gordonsbaai (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in