GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Royal Swazi Sun

5 149kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Mbabane Swazi eigenaar/uitbater(s): Sun International
764.09 m | Lat:S 26° 24' 32" Long: E 31° 10' 26" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het koninkrijk Swaziland heeft een historie van traditie en cultuur die je in alle lagen van het land tegenkomt en waarvan de vallei doortrokken is. Het Royal Swazi Sun Resort ligt genesteld in de Ezulwini vallei. De warmte van de Swazi bevolking wordt geillustreerd door het hartelijke welkom. Dit is een land van kalme schoonheid en de Royal Swazi Spa verwelkomt gasten in een luxe omgeving waar genoten kan worden van een verscheidenheid aan alternatieve holistische therapieen en gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen. Het Royal Swazi Sun Valley Resort omvat drie hotel, elk met hun eigen stijl, maar allemaal van uitstekende kwaliteit. Het 5-sterren Royal Swazi Sun is het vlaggenschip van Swaziland

De ritmische polsslag is merkbaar rond het Royal Swazi Sun Hotel & Casino, maar de leuke handenarbeidwinkels in de buurt zorgen voor hun eigen magie op deze charmante bestemming. Voeg daar nog de 18-hole golfbaan bij, de luxe sauna, gym en schoonheidssalon, het indrukwekkende Conventie centrum en vergaderplaatsen en de golvende dalen en groene weiden, en u heeft alle ingredienten van een van Afrika's mooiste resorts.

Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen 3 tot 12 aan 50%
Prijzen accommodatie inclusief Tourism Levy.
Minimum 2 nachten tijdens weekends en speciale gebeurtenissen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25.00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen