GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serene Estate

6kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Olga Bilderbeek en Hans van de Wijgert
21.98 m | Lat:S 28° 22' 51" Long: E 32° 24' 48" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Serene Estate staat synoniem met rust en sereniteit. Dit gastenhuis werd opgericht in 2009 door Nederlanders Olga en Hans Van de Wijgert. Het gastenverblijf is gelegen aan de rand van het beroemde iSimangaliso Wetland Park. Het werd een mix van minimalistische architectuur en Formes Nouvelles met specifieke gebogen lijnen. De uitdaging was het bereiken van een optimale synthese tussen moderne architectuur en het natuurlijke landschap. Voor de warmte van de Afrikaanse sfeer werd gebruikt gemaakt van felle kleuren en lichteffecten. De lay-out is duidelijk, een centrale inkom met receptie heeft directe toegang naar 3 verschillende niveaus en de kamers, een lounge, ontbijtzaal plus groot terras met daktuin en een visvijver en het zwembad met velg flow en martini dek. Gasten kunnen genieten van de natuur en het landschap vanaf deze verschillende niveaus. De ruime en zeer luxueus ingerichte kamers hebben uitzicht op de tuin en het natuurpark. Met wat geluk ziet u vanuit uw comfortabele stoel, bushbok, rode duiker, apen en een verscheidenheid aan vogels. Gratis draadloos internet verkrijgbaar.
Opmerking:
- Kinderen +14 welkom
- welkomstdrankje inbegrepen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

2e keer dat we er verbleven. Zeer aangenaam verblijf, goede service (ontbijt is een klein feestje), zeer behulpzaam. Aanrader

Tony Stuy & Erick Berendhuysen (01-02-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in